دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۴/۲۵
بال مرغ را به سبک سفارشی در منزل درست کنید.

از محبوب ترین غذا های ایرانی کباب بال مرغ است که بسیار خوشمزه است. ایرانی برای گردش بیشتر دوست دارند این کباب را درست کنند و در طبیعت آن را میل کنند اما بسیار به بال مرغ فقط همان نمک و فلفل و زرد چوبه را میزنند و آن را کباب می کنند و همین ادویه ها هم کباب را خوشمزه می کند اما اینبار نیز می خواهیم به شما طرز مزه دار کردن بال های مرغ را آموزش دهیم که معروف به روش مراکشی هم است که بسیار بال مرغ را خوشمزه تر می کند اما این روش بسیار کاربردی نیاز به ادویه های مخصوصی دارد که توصیه می کنیم از فروشگاه معتبر خریداری کنید هم تازه باشد تا طعم کباب بال مرغ شما بسیار بهتر کند. این روش تهیه بال، مرغ نیز سس مخصوص به خود را دارد که معروف به سس ماست است که درست کردن آن را هم در این مطلب می آموزید. در ادامه همراه ما باشید تا روش درست کردن این کباب خوشمزه و بی نظیر را بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه بال مرغ خوشمزه

بال تازه مرغ 11 عدد
دارچین یک چهارم قاشق چای خوری
روغن سرخ کردنی یک و نیم قاشق سوپ خوری
زیره سیاه 1 قاشق چای خوری
زردچوبه یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
پاپریکا 1 قاشق جای خوری
پودر زنجبیل یک چهارم قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه سس کباب بال مرغ

ماست ترش 100 گرم
نمک و فلفل به میزان دلخواه
نعنا و گشنیز خرد شده به میزان دلخواه
آب لیمو 2 قاشق سوپ خوری
عسل 1 قاشق سوپ خوری

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه سوپ سیب زمینی خوشمزه و مخصوص

بال مرغ را به سبک سفارشی در منزل درست کنید.

برای شروع کار بال های مرغ رو از طول و عرض به صورت یه صلیب از روی بال مرغ برش بدید. بالهای مرغ رو با ادویه خوب مخلوط کنید و بعد روغن رو بریزید و خوب مخلوط کنید. اجازه بدید مخلوط بال مرغ دو ساعت توی یخچال بمونه. فر رو با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و بذارید گرم بشه بال های مرغ رو توی یه ظرف مناسب بچینید و 50 دقیقه بذارید توی فر تا برشته بشن. برای تهیه سس همه مواد لازم برای سس رو با هم خوب مخلوط می کنیم و مخلوط مورد نظر را برای سرو در ظرفی میریزیم. بالها رو با سس ماست سرو کنید. امیدوارم این روش تهیه مورد پسند شما واقع شده باشد و از خوردن این کباب خوشمزه نهایت لذت را برده باشید نظرات خود را درباره تهیه این غذا حتما برای ما در قسمت دیدگاه بنویسید.