فهرست بستن

با خواص و فواید بادمجان از دیدگاه کارشناسان آشنا شوید.

خواص و فواید بادمجان

خواص و فواید بادمجان

در یکی دیگر از پست های سایت نازشو شما را می خواهیم با سخنان کارشناسانی آشنا کنیم که درباره خواص و فواید بادمجان سخن گفته اند. خوردن بادمجان از زمان های بسیار قدیمی سفارش شده است حتی در احدایث بسیار به خوردن بادمجان سفارش شده است که در ادامه به همه آن ها خواهیم پرداخت. بعضی از افراد به خوردن بادمجان آلرژی دارند که نباید از آن استفاده کنند. و این مطلب نمی تواند برای آن مفید باشد. از جمله خواص و فواید بادمجان می توان به تقویت استخوان‌ ها و کاهش علائم آنمی و کم خونی ، جلوگیری از بروز پوکی استخوان ، بهبود سلامت قلب و عروق ، مراقبت از دستگاه گوارش ، کمک به کاهش وزن ، کنترل دیابت ، کاهش استرس و …. نام برد.

ریشه اصلی بادمجان به کشور هند بر می گردد و بعد از آنجا به سایر کشور ها رفت و امروز در بسیار از کشور های جهان به یکی از مواد غذایی پرطرفدار تبدیل شده است و در غذا ، سالاد ها و …. استفاده می کنند. بادمجان به رنگ های مشکی و بنفش در بازار وجود دارد اما خواص درمانی بادمجان فرق زیادی ندارد.

ویتامین های موجود در بادمجان

ویتامین های بادمجان ، بادمجان دارای انواع ویتامین و مواد معدنی و ریز مغذی‌ ها نیز است. که از مهم ترین آن می توانند به  ویتامین C ، K ، 6B ، تیامین و انواع مواد معدنی ، چون نیاسین ، منیزیم ، فسفر ، پتاسیم ، منگنز ،  مس ، فیبر و  اسید فولیک را نام برد. اما یکی از مفید ترین خواص بادمجان این است که تقریبا هیچ درصدی از کلسترول و یا چربی اشباع شده در این میوه وجود ندارد.

خطرات خوردن بادمجان 

خطرات خوردن بادمجان  کنار تمامی خواص و فواید درمانی بادمجان  این میوه حاوی آلرژن‌ های بسیار فعال است و مانند گوجه فرنگی ، تخم مرغ ، بادام زمینی و یا توت فرنگی می‌تواند در فرد منجر به آلرژی غذایی شود؛ در نتیجه اگر مستعد آلرژی غذایی هستید قبل از مصرف آن حتماً تست آلرژی انجام دهید. چون اگر الرژی داشته باشید می تواند خوردن بادمجان برای شما بسیار مضرر باشد.

کمک بادمجان به کاهش وزن

از دیگر خواص و فواید بادمجان می توان به کمک کردن به کاهش وزن اشاره کرد بادمجان بخاطر دار بود فیبر می به راحتی هضم می شود و می‌تواند به  حرکات روده کمک فروان کند.

کمک بادمجان به پیشگیری از آلزایمر در سن های بالا

بادمجان داری ناسونین است که از دسته آنتوسیانین‌ ها است که به طور خاص مرتبط با جلوگیری از آسیب‌های مغزی است. رادیکال‌های آزاد ایجاد شده در بدن از جمله عوامل اصلی ابتلا به بیماری آلزایمر و زوال عقل هستند. مصرف بادمجان براساس تحقیقات می‌تواند مانع از مرگ و آسیب دیدن سلول‌های مغزی شده، خونرسانی به بافت‌های مختلف مغز را بهبود بخشد. و در سن های بالا از بسیار از بیماری ها جلوگیر کند.

بادمجان دشمن تومور‌ های سرطانی در بدن

بادمجان با از بین بردن رادیکال‌ های آزاد و دارا بودن انواع آنتی اکسیدان‌های ضروری و مفید برای بدن می‌تواند از ابتلای افراد به سرطان جلوگیری کند. و به ارتقای سلامت فرد کمک بسیار کند.

خاصیت بادمجان در دوران بارداری

خاصیت بادمجان ،خوردن بادمجان در دوران بارداری می‌تواند یک منبع ویتامین و سرشار از ماده ضروری اسید فولیک باشد و به رشد جنین و جلوگیری از بروز انواع نواقص مادرزادی کمک کند. و یک غذا مفید برای خانم های باردار باشد.

بهترین روش مصرف بادمجان

همانطور که با خواندن متن بالا متوجه شدید خواص و فواید بادنجان بسیار زیاد است اما روش مصرف آن بسیار مهم است. بیشتر مصرف بادمجان ما بصورت سرخ شده است و سرخ شده بادمجان را در غذا استفاده می کنیم در حالی که سرخ شدن آن باعث می شود بسیار از خواص و فواید بادمجان از بین برود. بهترین روش های مصرف بادمجان بصورت پخته شده ، خام ، یا کباب شده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 1 = 5