دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۶/۱۴
تهیه تارت بادمجان ساده و خانگی

تهیه تارت بادمجان ساده و خانگی

در این پست سایت نازشو در خدمت شما هستم با طرز تهیه تارت بادمجان ساده و خانگی که بعضی ها تهیه تارت بادمجون هم می نویسن یک پیش غذا که بسیاری از گیاهخواران آن را دوست دارند و یکی از غذا های بسیار خوشمزه در بین گیاه خواران این تارت محسوب می شود. اگر مخاطب سایت ما بوده باشید می دانید که ما دستور تهیه تارت کشک بادمجان خوشمزه را منتشر کردیم که شما می توانید با کلیک در این بخش آن مطلب آموزشی هم مشاهده کنید. در ادامه با مواد لازم که برای چهار نفر تدارک دیده شده است آشنا می شویم و اگر میخواهید برای تعداد بیشتر یا کمتری تهیه کنید مقدار مواد کم یا زیاد کنید ولی توصیه می کنم اگر اولین با می خواهید این غذا درست کنید همین مقدار از مواد استفاده کنید در دفعه های بعدی بتوانید با تجربه مواد لازم برا تهیه به تعداد افراد استفاده کنید در ادامه همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه تارت بادمجان ساده و خانگی

بادمجان 1 عدد
خمیر پای 1 ورقه
پیاز 1 عدد
پنیر خامه ای 1/2 پیمانه
فلفل خرد شده 1/2 پیمانه
تره فرنگی 1 عدد
پودر کاری 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی

 

طرز تهیه تارت بادمجان ساده و خانگی

 
قبل از اینکه سراغ روش تهیه این تارت برویم شما باید فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید. بعد بروید سراغ خمیر پای را در یک قالب پای پهن کنید و گوشه های اضافی که از لبه قالب بیرون زده است را با دست جدا کنید. در سطح خمیر با چنگال سوراخ هایی ایجاد کنید تا خمیر در فر پف نکند. 10 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود. در کنار این کار روغن زیتون را در تابه ای بریزید و روی شعله متوسط داغ کنید. بادمجان، پیاز و تره فرنگی را خرد کنید. بادمجان را در تابه بریزید و حدود 5 دقیقه تفت بدهید تا نرم شود. به آن نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید. وقتی بادمجان نرم شد آن را از تابه خارج کنید و در کاسه ای بریزید.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه خوراک مرغ خوشمزه و مجلسی

سپس شما باید فلفل خرده شده ، پیاز ، تره فرنگی را همراه با پودر کاری و کمی نمک داخل تابه بریزید و تفت بدهید تا نرم شوند. این مخلوط را به بادمجان سرخ شده اضافه کنید و با آن مخلوط نمایید. 5 دقیقه صبر کنید تا خنک شود. و زمانیکه سبزیجات خنک شدند آنها را با پنیر خامه ای و تخم مرغ مخلوط کنید. این مخلوط را داخل نان تارت نیمه آماده بریزید و پخش کنید. تارت را حدود نیم ساعت در فر بگذارید تا خمیر آن طلایی و کاملاً پخته شود. وقتی تارت بادمجان کمی خنک شد آن را برش بزنید و سرو نمایید. دیدید که در کمتر از یک ساعت می توانند یک غذا یا پیش غذای خوشمزه برای مهمان ها و اعضای خانواده تهیه کرد که بسیار راحت و ساده است.