دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۶/۲۶
تهیه سوهان خانگی خوشمزه

تهیه سوهان خانگی خوشمزه

برای شما در این مطلب سایت نازشو یکی از جذاب ترین مطالب در اینترنت را قرار دادیم تهیه سوهان یکی از دستور آشپزی های بسیار مورد علاقه خانم و بسیاری از افراد می باشد درست کردن سواهان در منزل با اینکه کار سختی نیست اما بسیاری در تهه آن ناموفق بوده اند و نتوانستن طعم و مزه نزدیک به طعم و مزه اصلی آن آماده کنند که این به دلایل زیادی مربوط به می شود که یکی از آن می تواند دستور تهیه که شما استفاده می کنید باشد که بسیار مهم و کلیدی است. شما در این مطلب یاد خواهید گرفت که چگونه یک سوهان خوشمزه نزدیک به سوهان قم درست کنید و در خانه یکی از سخت ترین شیرینی های که فکر می کنید را آماده کنید و همه هم از خوردنش راضی باشند. اینکه چطوری این کار را انجام دهید ما در ادامه این مطلب سایت نازشو به آن اشاره کردیم.

مواد لازم برای تهیه سوهان خانگی خوشمزه

پودر جوانه گندم 2 قاشق چای خوری
آب 8 قاشق غذاخوری
خلال بادام 1/4 پیمانه به دلخواه
کره 10 قاشق غذ اخوری
آرد گندم 2 قاشق غذا خوری + 1 قاشق چای خوری
پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
زعفران 1/2 قاشق چای خوری
عسل 6 قاشق غذا خوری
نمک 1/8 قاشق چای خوری
مغز پسته خرد شده 1/2 پیمانه
شکر 1 پیمانه

طرز تهیه سوهان قم خانگی

برای آغاز به کار تهیه این سوهان بسیار خوشمزه شما باید بادام را بخیسانید و پوست بکنید و همه مغزها را خرد کنید. در ضمن چند کاغذ روغنی بزرگ را روی سطحی نزدیک به اجاق گازتان پهن کنید تا بتوانید مایه سوهان داغ را روی آن بریزید تا خنک شود. البته می­توانید از ظرف پیرکس یا سیلیکونی هم استفاده کنید. در ادامه کار در گام نخست شما باید آرد گندم، پودر جوانه گندم و شکر را در قابلمه­ای بریزید و روی شعله قرار دهید. 2-3 دقیقه تفت بدهید و مرتب هم بزنید. آب را اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا شکر کامل حل شده و مخلوط به جوش بیاید. دماسنج آشپزخانه را در مایه فرو ببرید. سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  شربت نذری برای ایام محرم

خوب در ادامه کار سختی نمانده فقط لازم است هل عسل ، زعفران و نمک را اضافه و مخلوط نمایید. دمای مخلوط باید به 260 درجه سانتیگراد برسد. اگر دما از این بیشتر شود، سوهان بیش از حد سفت می­شود. وقتی مخلوط به دمای مورد نظر رسید، شعله را کم کنید و به سرعت و با احتیاط خلال بادام را اضافه کنید. حال مایه داغ را به صورت 5 تا 7 دایره کوچک با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید. در پایان هم مغز پسته را روی سوهان ها بریزید و با پشت قاشق روی آنها فشار بیاورید تا سطح سوهان صاف شود. بگذارید سوهان قم خنک شود بعد می توانید آن را به همراه چایی برای اعضای خانواده و مهمان های خود سرو نماید امیدواریم از آموزش لذت برده باشید و توانست باشید با این آموزش یک سوهان خوشمزه تهیه کرده باشید.

در پایان توجه به این نکته ضرروی می باشد که شما به دماسنج مخصوص آشپزی نیاز پیدا می کنید ت به کمک آن دمای مخلوط داغ را چک کنید. حتی تغییر در حد چند درجه هم می­تواند باعث شود سوهان شما بی کیفیت از آب در بیاید. شاید این مسئله بنظراتان زیاد مهم نباشد اما بسیاری از خراب شدن های سوهان مربوط به همین نکته می باشد که برخی بعد از بدست آوردن تجربه دیگر به آن نیاز پیدا نمی کنند اما برای اولین بسیار کمک کننده و مهم می باشد.