دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۶/۱۴
تهیه قیمه بادمجان خوشمزه خانگی

تهیه قیمه بادمجان خوشمزه خانگی

برای شما در این مطلب سایت نازشو در بخش آشپزی طرز تهیه قیمه بادمجان خوشمزه و خانگی را قرار دادیم. دستور تهیه قیمه بادمجان در بیشتر سایت ها بسیار طولانی و نکات عجیب غریب آورده شده است و کاربران گیج می کند که چگونه این غذا ساده را تهیه کنند شما در این مطلب بطور بسیار ساده یاد خواهید گرفت که قیمه بادمجان در منزل بدون کمک گرفتن از کسی درست کنید/ قیمه بادمجان که بیشتر به عنوان غذای مجلسی و از جمله غذا هایی است که بیشتر در رستوران ها مردم دوست دارند بخورند تا که آن ها در منزل تهیه کنند اما ما به شما توصیه می کنیم با این آموزش یکبار در خانه این قیمه بادمجان را درست کنید حتما از این به بعد تصمیم خواهید گرفت در خانه هم از این خورشت بسیار خوشمزه و اصیل ایرانی استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه قیمه بادمجان خوشمزه خانگی

لپه 1 لیوان
بادمجان 4 الی 5 عدد
زعفران دم کرده غلیظ 1 قاشق مرباخوری
گوشت گوسفند خورشتی به میزان دلخواه
گوجه فرنگی 2 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری پر
پیاز 2 عدد

تهیه خورش قیمه بادمجان :

خوب همه شما می دانید که لپه را از شب قبل با مقداری آب باید خیس کنید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید. اما برای آغاز کار تهیه قیمه بادمجان شما باید اول پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند، چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد و نرم شود، لپه ها را جداگانه با چند لیوان آب بپزید تا نرم شود.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه ته چین اسفناج مجلسی با گوشت

در گام بعدی تهیه این خورشت بسیار خوشمزه باید رب گوجه فرنگی و گوجه های ریز خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید. سپس مخلوط گوجه را همراه با لپه پخته و زعفران دم کرده به گوشت پخته اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد ( در این مرحله اگه نیاز بود مقداری آب جوش به خورش اضافه کنید ). بادمجان ها را پوست بگیرید، روی بادمجان ها مقداری نمک بپاشید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید تا رطوبت و تلخی بادمجان گرفته شود سپس آبکشی کنید و با مقداری روغن سرخ نمایید. پس از اینکه خورش جا افتاد بادمجان های سرخ شده را به خورش اضافه کنید، نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید خورش بجوشد. سپس خورش قیمه بادمجان را در ظرف بکشید و با برنج سرو کنید. ذکر این مورد هم ضروری به نظر می رسد که می توانید بادمجان ها را سرخ کنید و در زمان سرو روی خورش قرار دهید، استفاده از گوجه فرنگی و زعفران اختیاری می باشد. امیدواریم در پایان همانطور که گفته بودیم به زبان ساده این تهیه این خورشت خوشمزه را به شما آموزش داده باشیم و از درست کردن یک خورش بسیار خوشمز لذت برده باشید.