دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۵/۱۲/۰۹
خوشمزه تر کردن غذا های گیاهی

غذا های گیاهی

شاید بسیار از افراد وقتی تازه گیاه خواری را شروع می کنند از خوشمزه نبودن غذا های گیاهی بسیار گله مند هستند و بعضی از آن گیاه خواری را در همان ابتدا رها می کنند، ما در این مطلب از سایت نازشو تصمیم گرفتیم روش های را به شما آموزش دهیم که با آن می توانید غذا هایی را که با سبزیجات درست می کنید بسیار خوشمزه تر کنید، این روش بسیار سخت نیستند و با اضافه کردن چند تا چیز به غذا می توانید طعم جدید در غذا ایجاد کنید. این کار باعث می شود که کسانی که تازه به گیاه خواری رو می آورند به آن علاقه پیدا کنند و آن را ادامه دهند.

خوشمزه تر کردن کلم‌ بروکلی

کلم بروکلی که جزوه ده غذای برتر برای سلامتی است طعم زیاد خوشمزه ای ندارد و بعضی افراد بخاطر خوشمزه نبودنش زیاد از آن استفاده نمی کنند، شما برای بهتر کردن طعم کلم بروکلی می توانید آن را در آب قرار دهید بعد منتظر بمانید تا آب بجوش بیاید بعد از آنکه آب بجوش آمد کلم بروکلی را آب بکشید. بعد کره را روی حرارت قرار بدهید تا رنگ آن به قهوه ای نزدیک شود سپس کلم بروکلی را به آن اضافه کنید تا تفت بخورد در پایان هم یک لیمو تازه را از وسط دو نصف کنید و روی کلم بروکلی بفشارید. حال شما یک کلم بروکلی خشمزه تر دارید.

خوشمزه تر کردن اسفناج

اسفناج یکی از گیاه های است که در بین گیاه خواران طرفدار بسیاری دارد، اما شما می توانید این سبزی را خوشمزه تر کنید و برای این کار فقط به یک فنجان خامه را با یک‌چهارم قاشق چای خوری جوز و سه حبه سیر خرد شده با هم میکس کنید و به اندازه کافی به آن فلفل و نمک اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا به غلظت برسد. بعد دو دسته اسفناج تازه را به مایه اضافه کنید و بگذارید کمی تفت بخورد.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه قارچ شکم پر به همراه اسفناج

خوشمزه تر کردن گل کلم

گل کلم یکی دیگر از گیاه های پر طرفدار در بین گیاه خواران است شما به راحتی می توانید طعم آن را بهتر کنید برای این کار یک گل‌ کلم را خرد کرده و به آن یک قاشق غذا خوری پودر کاری اضافه کنید سپس آن ها را باهم مخلوط کنید. مخلوط را در فر با دمای 45 درجه فارنهایت قرار دهید تا برشته شوند.

خوشمزه تر کردن کلم بروکسل

برای خوشمزه تر کرد بروکسل‌ های جوان را از وسط نصف کنید و در آب قرار دهید تا پخته و نرم شوند. در آخر هم  نمک و فلفل و آویشن تازه به آن اضافه کرده و آنها را در روغن‌ زیتون خوب تفت دهید.