دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۶/۰۹
دستور تهیه پاستا سبزیجات سالم و مقوی

دستور تهیه پاستا سبزیجات سالم و مقوی

در این پست آموزشی سایت نازشو در ادامه آموزش های آشپزی غذای سالم رسیدیم به دستور تهیه پاستا سبزیجات یکی دیگر از غذا های سالم و مقوی که می تواند در برنامه غذایی ما جا پیدا کند و بیشتر استفاده شود. اگر توجه کرده باشید در طرز تهیه غذا های سالم مواد اولیه سالم و تازه نقش کلیدی دارند و در بین این غذا سبزیجات نقش مهمی بازی می کند که متاسفانه با توصیه های فراوان بازهم در مصرف سبزیجات بیشتر خانواده کوتاهی می کنند و همین باعث می شود برخی از کودکان علاقه مند به خوردن سبزیجات نباشند اما غذا های مانند پاستا که مورد علاقه بیشتر کودکان و جوانان است وقتی با سبزیجات ترکیب شود می تواند در کنار خوشمزه طعم و بو شدن غذا خاصیت آن را بالا ببرد و همچنین کودکان را بیشتر به خوردن سبزیجات ترغیب کند همچنین استفاده از سبزی ها رنگ و شکل بسیار خوبی به غذا می دهند که اشتا اعضای خانواده تحریک می کند. پس با استفاده درست می توانیم در برنامه هفتگی خود غذا های سالم بیشتری قرار دهیم.

مواد لازم برای پاستا سبزیجات سالم و مقوی

بادنجان خرد‌شده : 3 عدد کوچک
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد‌شده : نصف یک پیاز
سیر ریز خرد‌شده : 3 حبه
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
پاستای تورتلیونی یا نوع دیگر پاستا که دوست دارید: 450 گرم
گوجه‌فرنگی ساتوری‌شده :800 گرم
روغن : برای سرخ کردن
فلفل قرمز : به میزان لازم
ریحان تازه : برای تزئین
ریحان ساتوری‌شده : ¼ پیمانه
پنیر فیلا فیلای رنده‌شده : 60 گرم

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه قارچ شکم پر به همراه اسفناج

طرز تهیه پاستای سبزیجات خوشمزه و مفید

برای شروع کا شما یک تابه مناسب را انتخاب کنید و سپس 3 قاشق غذا خوری روغن می‌ ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا گرم شود. بعد پیاز ها را داخل آن کمی تفت می دهیم تا نرم شوند.  در گام بعدی هم سیر و فلفل قرمز را اضافه می‌ کنیم و باز هم کمی تفت می‌ دهیم.  بعد در ادامه کار گوجه‌ فرنگی خرد‌شده ، ریحان ، نمک و فلفل را به سس اضافه می‌کنیم و 15 دقیقه سس را روی حرارت می‌ گذاریم تا بپزد و جا بیفتد. پاستا را در آب در حال جوشیدن می‌ ریزیم و قدری نمک اضافه می‌ کنیم تا کاملا نرم شده و بپزند.
در همین زمان شما گام های بعدی کار را انجام دهید و سراغ  بادنجان‌های خرد شده بروید و آن  را داخل ¼ پیمانه روغن سرخ می‌کنیم تا طلائی رنگ و نرم شوند.  سپس  پس از اینکه بادنجان‌ ها سرخ شدند، آنها را روی پارچه روغن گیر می‌ گذاریم تا روغن‌ های اضافه آن گرفته شود. سپس بادنجان‌ ها را به سس اضافه می‌ کنیم. وقتی که پاستا کاملا نرم شد و پخت، آن را آبکش می‌کنیم.  در ادامه کار پاستا را در یک تابه می‌ریزیم و نیمی از سس آماده شده را روی آن می‌ریزیم.

خوب در گام آخر هم  آن را روی حرارت می‌ گذاریم و آنها را کاملا مخلوط می‌کنیم. و پس از اینکه مخلوط داغ شد، آن را در چند بشقاب می‌کشیم و باقیمانده سس را روی آن ها می‌ ریزیم.  کمی پنیر روی هر بشقاب رنده می‌کنیم و روی آنها را با برگ ریحان تزئین کرده و سرو می‌ کنیم. خوب امیدواریم که به بدون مشکل پاستا سبزیجات را تهیه کرده باشیم و از میل کردن آن در کنار خانواده لذت کافی برده باشید.