دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۸/۱۸
شیرینی هویج مخصوص و خوشمزه

شیرینی هویج مخصوص و خوشمزه

اگر مخاطب ثابت سایت نازشو بوده باشید می دانید که ما کم کم مطالب خود را مناسب فصل های پاییز و زمستان منتشر می کنیم و در دسته آشپزی هم شروع به تهیه محتوا های مناسب این فصل کردیم شما در این پست سایت نازشو شیرینی هویج را قرار دادیم. هویج یکی از فوق العاده ترین میوه های فصل پاییز که خواص بسیار زیادی دارد که بیشتر ما فقط با خاصیت آن برای چشم آشنا هستیم که همین خاصیت به تنهایی می تواند بهترین دلیل برای مصرف هویج باشد چون امروز با استفاده زیاد از گوشی ها ، برنامه های تلویزیونی و… عضو اصلی که مورد آسیب قرار میگیرد چشم است. حال شما می توانید با استفاده از هویج غذا و دسر های زیادی تهیه کنید. در پست قبلی دسته آشپزی برای شما طرز تهیه دسر هویج را قرار دادیم و این مطلب هم اختصاص دارد به تهیه شیرینی هویج خوشمزه و مخصوص در ادامه همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی هویج مخصوص و خوشمزه

هویج رنده کرده 2 عدد بزرگ
زنجفیل تازه رنده کرده 1 قاشق چایخوری
پودر شکر 125 گرم
بادام خردکرده 150 گرم
نشاسته گندم 2 قاشق سوپخوری
آرد 300 گرم
بیکینیگ پودر 1 قاشق چایخوری
تخم‌مرغ 2 عدد
پودر پسته 2 قاشق سوپخوری
کره 125 گرم

طرز تهیه شیرینی هویج مخصوص و خوشمزه

در گام نخست برای شما پودر شکر و هویج را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا هویج نرم شود. زنجفیل و بادام را بیفزائید. حالا آرد، نشاسته و بیکینیگ‌پودر را الک کنید، در مرکز آن حفره‌ای ایجاد نمائید و به آرامی مواد را با یکدیگر مخلوط سازید. آن‌گاه تخم‌مرغ و کره نرم شده را بیفزائید تا خمیر نرمی حاصل شود. خوب در ادامه کار شما باید چانه‌ های کوچکی از خمیر درست کنید و آن‌ها را به شکل دایره باز نمائید. حالا قدری از مخلوط بادام و هویج را در وسط هر یک از خمیرها بگذارید و لبه‌های هر یک را به هم بچسبانید. و در گام آخر هم خمیر های آماده را در سینی چربکرده بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اینک شیرینی را روی پنجره سیمی خنک سازید و آن را با پودر پسته تزئین نمائید. امیدواریم این مطلب هم مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه کیک هویج خوشمزه و مخصوص