دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۶/۱۱/۱۳
طرزتهیه بیسکویت مجلسی جدید

طرزتهیه بیسکویت مجلسی جدید

در این پست نازشو مطلبی با عنوان طرزتهیه بیسکویت مجلسی جدید را نیز مشاهده می کنید. خیلی از شما ها بیسکویت ها را خریداری می کنید و در خانه نگه داری می کنید و وقتی مهمان آمد یا برای عصرانه خودتان آن ها را نیز مصرف می کنید. اما چند بار به این فکر کرده اید که بخواهید یک بیسکویت خوشمزه را در منزل تهیه کنید. ما امروز نیز می خواهیم طرز تهیه بیسکویت را به شما آموزش دهیم که بسیار هم خوشمزه است و در شکل های زیبا و شبیه قلب است. این بیسکویت ها به راحتی می توانند در منزل تهیه کرد و آن را مصرف کرد اما بسیاری درست کردن بیسکویت خانگی را بلد نیستند و ترجیح می دهند که فقط بیسکویت را خریداری کنند اما امروز با این آموزش نه تنها شما یک بیسکویت خوشمزه نیز تهیه می کنید و از این بعد می توانید آموزش تهیه بیسکویت را به دیگران هم بدهید فقط کافی است با دقت نیز این آموزش را خوانده و یک بار نیز این بیسکویت ها را برای مهمان های خود نیز تهیه کنید. اما یه مسئله وجود دارد این است که از شما می خواهیم برای اولین مواد و اندازه گفته شده ما را دقیق نیز رعایت کنید و بعد که خوب آن را فرا گرفتید بعد می توانید مواد آن را کم زیاد کنید و به سلیقه خود نیز نزدیک تر کنید. قبل از اینکه شروع کنیم یه نکته مهم برای شما بگوییم این است که بدلیل وجود کره ، خمیر بیسکوییت باید در طول کار سرد باقی بماند. اگر در طول کار خمیر نرم و شل شد مدتی داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا خمیر سفت شود سپس کار را ادامه دهید.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه کلوچه خانگی لاهیجان خوشمزه و بی نظیر

مواد لازم برای تهیه بیسکویت مجلسی جدید

پودر کاکائو : 70 گرم
آرد : 1 و نیم لیوان
اسانس وانیل : چند قطره
شکر : 3/4 لیوان
تخم مرغ : 1 عدد
کره : 110 گرم
عسل : 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین : 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین  : 1/2 قاشق چایخوری
نمک مقداری

طرزتهیه بیسکویت مجلسی جدید

برای تهیه بیسکویت شکلاتی به شکل قلب شما ابتدا باید کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود. کره و شکر را با همزن بزنید تا نرم و کرکی شود. سپس تخم مرغ ، عسل و اسانس وانیل را اضافه کنید و مجدد بزنید تا خوب ترکیب شوند. در ادامه تهیه بیسکویت شکلاتی نیز باید آرد ، پودر کاکائو ، جوش شیرین ، دارچین و کمی نمک را مخلوط کنید و کم کم به مواد دیگر اضافه نمایید و با قاشق هم بزنید تا به شکل خمیری نرم و لطیف درآید. خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و حداقل 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود
در ادامه توجه فرمایید که فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. خمیر بیسکوییت را روی سطح کار پهن کنید و به شکل قلب قالب بزنید ( خمیر را میان دو تکه کاغذ روغنی قرار دهید سپس با وردنه باز کنید تا راحت تر جدا شود ) ؛ داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و بیسکوییت های قالب زده را با فاصله روی کاغذ قرار دهید. سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بیسکوییت ها بپزند. پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و 10 دقیقه صبر کنید تا بیسکوییت ها خنک شوند، سپس از کاغذ جدا کنید و در ظرف بچینید. امیدواریم که این بیسکویت شکلاتی خوشمزه مورد توجه شما نیز قرار گرفته باشد.