دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۶/۰۳/۰۵
طرزتهیه ژله بستنی خوشمزه

طرزتهیه ژله بستنی

در یکی دیگر از آموزش های آشپزی تصمیم گرفتیم به شما دوستان عزیز طرز تهیه ژله بستنی را آموزش دهیم. باگرم شدن هوا طرفدار های ژله بستنی بسیار زیاد می شوند. چون به قول خودمون گفتنی هم ژله خوشمزه هس هم بستنی دیگه دوتاش چی میشه اصلان. همین موضوع باعث شده این مطلب از سایت نازشو به ژله بستنی اختصاص بدیم.

در بسیاری از سایت ها دیدم که انقدر پچیده توضیح دادن طرزتهیه ژله بستنی که اولین فکری که به ذهن آدم میرسه اینکه چه کاری اصلان هر کدوم جدا جدا میخوریم. ما اینجا به ساده ترین روش ممکن به شما طرزتهیه ژله بستنی را آموزش می دهیم. شما بعد از خواند این آموزش به راحتی می توانید در منزل ژله بستنی تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانواده نهایت لذت را ببرید.

ابتدا باید شما آب را بجوش آوردید بعد یک لیوان بزرگ آب جوش را در یک ظرف بریزید بعد یک بسته ژله با طعم مورد علاقه خودتون در اب جوش حل کنید. همین ابتدا یک نکته بگم که حتمان بعد از چند بار درست کردن ژله بستنی دستتون میاد طعم های زیادی از ژله با بستنی خوب در نمیان یکی دوتا طعم ژله بسیار با بستنی جور و خوشمزه میشن یکی ژله بلوبری که واقعان یکی از بهترین طعم های ژله است که می توان با بستنی میکث شود.
دومی هم توت فرنگی این دوتا طعم ژله با بستنی بسیار خوشمزه می شوند و بیشتر افراد این دوتا طعم را دوست دارند. طعم های دیگری هم مثل موز و …. هستند ولی بعد از اینکه چند بار با طعم های مختلف درست کردن ژله بستنی را امتحان کردید به این نتیجه می رسید.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه قارچ شکم پر به همراه اسفناج

طرزتهیه ژله بستنی

طرزتهیه ژله بستنی خوشمزه

خب بریم سراغ بقیقه آموزش ژله وقتی درون آب ریختید خوب هم بزنید تا شفاف شفاف شود. بعد همان اندازه که آب جوش در ظرف ریختید یعنی یک لیوان بزرگ بعد همان مقدار آب سرد به مایع ژله اضافه کنید و بازهم هم بزنید. من طعم بلوبری را استفاده کردم  اما شما می توانید از طعم های دیگر استفاده کنید.

بعد باید مایع ژله را در دو قالب با فرم دلخواه بریزید و داخل یخچال میزاریم تا ژله مقداری ببنده به صورتی که وقتی قالب ژله رو تکون میدیم مایع حرکت نکنه. این مرحله اول است و زمانی که ژله را باید در یخچال قرار دهید 30 دقیقه تا 45 دقیقه است. برای چی این کار میکنیم برای اینکه وقتی میخوایم چند لایه درست کنیم بستنی روی ژله نیاید.

خب بریم سراغ بستنی شما می توانید با بستنی ژلاتین هم استفاده کنید چون خواستیم ساده ترین روش را توضیح بدیم کار را زیاد نمی کنیم. تاثیر آن چنانی هم ژلاتین نداره. خب بستنی را در دمای محیط قرار می دهیم تا مقداری آب شود. از اینجا به بعدش دیگه دست بوس خلاقیت خودتونه شما می توانید خیلی معمولی بستنی آب شده را روی ژله بریزید و بگذارید یک ساعت تا دو ساعت در یخچال آماده شود.

اما برای اینکه شکل بهتری بگیر یک توصیه میکنم که شما ژله را بصورت لایه به لایه در بیاورید. که سه لایه خوبه مثلان بعد می توانید یک لایه ژله و یک بستنی آب شده اضافه کنید همین بقیقه لایه ها هم به همین شکل عمل کنید. این را بگوییم که اگر به این شکل کار کنید در طعم ژله بستنی شما هم تاثیر داره.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه رانی هلو در منزل

یک روش دیگه ام بهتون یاد بدم شما می توانید همان اول کار وقتی یک لیوان بزرگ آب جوش را با ژله بهم زدید بجای اینکه به مایع آب سرد اضافه کنید به آندازه همان لیوان بستنی اضافه کنید اگر بستنی بیشتر شد که چه بهتر اما نه دیگه خیلی زیاد بعد دوباره مایع ژله را با بستنی خوب ترکیب کنید و بگذارید یک ساعت نیم در یخچال ببند در این روش ژله خیلی زودتر می ببند.

 امیدوار هستم که این آموزش طرزتهیه ژله بستی مورد توجه شما قرار گرفته باشه. تهیه ژله بستنی به صورتی است که باید چند بار حتمان خودتان درست کنید خراب کنید و بعد در آن استاد می شوید و اگر اولین بار خراب کردید اشکال ندارد چوت تجربه ای است که همه باید کسب کنند.