دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۵/۰۵
طرز تهیه آب دوغ خیار مجلسی ویژه تابستان 97

طرز تهیه آب دوغ خیار مجلسی ویژه تابستان 97

در این مطلب سایت نازشو برای شما عزیزان طرز تهیه آب دوغ خیار فوق العاده خوشمزه و خنک را برای تابستان قرار دادیم همانطور که می دانید آب دوغ خیار یکی از غذا هایی است که در فصل تابستان به عنوان بمب سرما در بدن عمل می کند و دارای خواص بسیار ویژه ای هم است که در سفره بسیاری از ایرانی در این فصل خالی است ما در این پست سعی کردیم طرز تهیه اب دوغ خیار را به شما آموزش دهیم در اینجا ما تلاش کردیم از خاص بسیار زیاد این غذای خوشمزه هم برای شما بنویسیم اگر تا بحال این غذا درست نکردید نگران نباشید با این دستور که در ادامه می خوانید حتما می توانید یک اب دوغ خیار خوشمزه را در منزل بدون کمک کسی تهیه کنید و از خوردن آن نهایت لذت را در این گرما ببرید. مطمن باشید بعد از امتحان این غذا آن را به دوستان خود معرفی خواهید کرد در ادامه همراه ما باشید تا درست کردن آن را فراگیرید. گفتنی است که ما در اینجا ابتدا سعی کردیم فواید آب دوغ خیار و بررسی کنیم و سپس در آخر روش تهیه آن را برای شما قرار دهیم اگر کمی قسمت خواص و فواید این غذا زیاد بود نگران نباشید انتهای مطلب به طرز تهیه این غذا اختصاص یافته است.

با توجه به گرمی هوا مصرف غذا‌ هایی با طبع معتدل می‌تواند بدن را سرحال کند؛ یکی از این غذا‌ ها آب‌ دوغ‌ خیار بوده که حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، D ، E ، K ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۳، B۶، B۱۲ ، سدیم، پتاسیم، کربوهیدرات، فیبر، آنتی اکسیدان، اسید فولیک، کلسیم، منیزیم، فسفر، پروتئین، فولات، منگنز، روی، فلاونوئیدها، فیستین و اسید چرب امگا ۳ است.
برای بررسی خواص آب‌ دوغ‌ خیار و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  سالاد کرفس و روش تهیه

بهترین خواص آب‌ دوغ‌ خیار

درباره بهترین خواص آب‎‌ دوغ‌ خیار اظهار کرد: این غذا نقش موثری در آبرسانی سریع به بدن، رفع تشنگی، گرما‌زدگی و دفع سموم از بدن دارد؛ آب‌ دوغ‌ خیار  آرام‌بخش، خواب‌آور و خون‌ساز است و انرژی بدن را هم افزایش می‌دهد. وی درباره خواص دیگر آب‌دوغ‌خیار بیان کرد: این غذا تاثیر چشمگیری در سلامتی، استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها و تقویت مفاصل دارد و مانع از بروز پوکی استخوان در افراد می‌شود؛ آب‌دوغ‌خیار به کاهش قند، فشار و چربی خون کمک شایانی می‌کند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: آب‌دوغ‌خیار در کارکرد بهتر سیستم قلبی و عروقی موثر است؛ این غذا خاصیت آنتی اکسیدانی هم دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف و انواع سرطان‌ها به ویژه سرطان سینه، رحم، تخمدان و پروستات محافظت می‌کند.  آب‌ دوغ‌ خیار موجب خوشبو شدن دهان می‌شود و تاثیر چشمگیری در شادابی، طراوت و جوان‌سازی پوست و مو دارد. آب‌دوغ‌خیار به پاکسازی کبد، کلیه‌ها و مجاری ادراری کمک شایانی می‌کند و جوش، خارش و اگزما را هم از بین می‌برد.

مواد لازم برای آب دوغ خیار

خیار با پوست : 2 عدد خرد شده

گل محمدی خشک شده : به میزان لازم

دوغ : نیم لیتر

کشمش : 100 گرم خرد شده

گردو : 100 گرم خرد شده

ماست چکیده : 200 گرم

سبزی خوردن خرد شده : به میزان لازم

طرز تهیه آب دوغ خیار بسیار ساده است در گام نخست مواد را با هم مخلوط کرده و سپس ترید می کنیم. بهتر است با نان لواش ترید شود. اگر هوا دیگر خیلی گرم بود چند قطعه یخ در آن بریزید.در سبزی خوردنی که تهیه می کنید حتما نعناع باشد زیرا نعناع طعم و عطری فوق العاده خوبی به آب دوغ خیار ما می دهد. در انتها می توانیم با سلیقه خود با سبزی های معطر ، گردو و کشمش آب دوغ خیار را تزیین کنیم. این غذا های فوق العاده خوشمزه در فصل گرم تابستان بسیار می تواند شما را خنک کند امیدواریم از این آموزش لذت برده باشید.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه پودینگ شکلاتی با طعمی متفاوت و جدید