دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۶/۱۰/۲۳
طرز تهیه براونی خوشمزه گردویی

در آموزش آشپزی جدید سایت نازشو قصد داریم آموزش طرز تهیه براونی خوشمزه گردویی را نیز به شما بدهیم. درست کردن کیک براونی گردویی در این فصل یکی از بهترین پیشنهاد برای یک عصرانه خوشمزه نیز است. اما درست کردن براونی نیز کار اصلا سختی نیست فقط باید مواد اولیه لازم برای تهیه براونی گردویی را نیز تهیه کنید و سپس این آموزش را چند بار مطالعه کنید تا خوب ترکیب کردن و طرز تهیه براونی گردویی را نیز بیاموزید تا این آموزش را کامل فراگیرید. بعد می توانید شروع به تهیه این کیک خوشمزه کنید. در ابتدا نیز به شما سفارش می کنم حتما عین آموزش عمل کنید و گام به گام با ما نیز جلو بروید. سعی کنید تمام اندازه موادی که ما در این پست گفته ایم تا در نهایت بتوانید یک براونی گردویی خوشمزه نیز تهیه کنید. همچنین اگر می خواهید این براونی برای مهمان های خود تدارک ببینید می توانید از روش تزیین ما هم که در این پست به شما آموزش خواهیم داد نیز استفاده کنید و ظاهر این براونی گردویی را خوشمزه تر نشان دهید و از مهمان های خود نیز با این براونی نیز پذیرایی کنید با ما نیز همراه باشید شروع کنیم این آموزش تهیه براونی گردویی را .

مواد لازم برای تهیه براونی گردویی

شکلات تلخ : 155 گرم
گردوی خرد شده : یک فنجان
تخم مرغ : 3 عدد
شکر : نصف پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
کره : 75 گرم
آرد : نصف پیمانه
نمک : به مقدار لازم
پودرکاکائو : 1 قاشق غذا خوری

مواد لازم برای تزیین براونی :

مقداری شکلات شیری بن ماری شده

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه‌ سالاد قارچ با طعم جدید

طرز تهیه براونی خوشمزه گردویی

خوب میرویم سراغ اصل کار یا همان اصل آموزش ما برای شروع شما یک قالب گرد کمربندی رو خیلی کم چرب کرده و کاغذ روغنی میندازیم، شکلات رو بن ماری میکنیم و کره رو که در دمای محیط بوده بهش اضافه میکنیم تا خوب ذوب شه و میذاریم کنار تا سرد شه بعد در ادامه شما باید در ظرفی دیگر تخم مرغ و شکرو خوب میزنیم پنج دقیقه نیز کافی است سپس مخلوط کره و شکلات رو بهش اضافه کرده و مجدد هم میزنیم خوب در ادامه تهیه براونی گردویی مواد خشک باقی مانده رو روی مایه الک میکنیم و با لیسک آروم هم میزنیم و در  آخر هم نوبت به گردو می رسد که گردو رو اضافه میکنیم. مواد که یکدست شد توی قالب ریخته و در فر میگذاریم. دمای 175 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه دقت داشته باشید که برای خوشمزه تر شدن براونی داخل کیک کمی مرطوب بمونه بهتر است پس حواستان باشد تا براونی به این شکل از داخل فر خارج کنید.