دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۲/۱۲
طرز تهیه بستنی زعفرانی خوشمزه تابستانه

برای شما در یکی دیگر از مطالب آموزشی سایت نازشو تصمیم گرفتیم طرز تهیه بستنی زعفرانی خوشمزه را نیز قرار دهیم بستنی یکی از دسر های محبوب در ایران و حتی جهان است اما بستنی در فصل تابستان بسیار زیاد نیز مصرف می شود و خیلی ها هزینه های بالایی در این فصل برای خوردن بستنی می کنند اما در حالی که می شود با مواد اولیه که در بیشتر خانه بیشتر اوقات وجود دارد نیز بستنی درست کردن و کنار خانواده یا دوستان از خوردن آن لذت برد درست کردن بستنی بسیار به تجربه وابسته است یعنی هر بار که بستنی درست می کنید به احتمال فراوان نکاتی را یاد خواهید گرفت که در بهتر شدن طعم بستنی در نوبت بعدی تهیه به شما کمک می کند و اگر اولین بار طعم بستنی شما اندازه بیرون خوشمزه نشد نگران نباشید تجربه که بدست آورید حتما به شما در بار بعدی تهیه یک بستنی زعفرانی بسیار کمک و یاری می کند حتی بهتر از بستنی های بیرون نیز تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه بستنی زعفرانی خوشمزه

زرده تخم مرغ 5 عدد

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

شکر 3/4 لیوان

شیر 1 لیوان

خامه 400 گرم

زعفران دم کرده 1 قاشق چایخوری

نمک نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه بستنی زعفرانی خوشمزه تابستانه

برای شروع کار تهیه این دسر فوق العاده خوشمزه نیز باید شیر و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ، زرده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا یکدست شود سپس کم کم شیر داغ را به آن اضافه و مخلوط کنید شیر داغ را بخاطر اینکه زرده ها سفت نشوند به آرامی اضافه می کنیم و هم میزنیم. در ادامه کار نیز مخلوط شیر و تخم مرغ را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود ( دقت کنید که حرارت ملایم باشد و مرتب با قاشق هم بزنید تا مخلوط تخم مرغی بسته نشود ، اگر احساس کردید مایه به نقطه جوش رسیده است از روی حرارت بردارید و مجدد قرار دهید ) ، پس از اینکه مخلوط به غلظتی مانند فرنی رسید از روی حرارت بردارید.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه پیتزا خانگی بدون فر خوشمزه و لذیذ

خوب تا اینجا خوب پیش رفتید در ادامه کار طرز تهیه بستنی نیز خامه را داخل کاسه ای بریزید و کاسه را داخل ظرفی که از یخ پر کرده اید قرار دهید ( ظرف یخ برای جلوگیری از گرم شدن خامه است ) ، مخلوط تخم مرغی را داخل صافی و روی خامه بریزید و کم کم مخلوط کنید تا یکدست شود مواد را آنقدر هم بزنید تا مایه بستنی کاملا خنک شود سپس اسانس وانیل و زعفران دم کرده را اضافه کنید.  مایه بستنی را داخل ظرف دربسته ای بریزید و به مدت 12 ساعت داخل یخچال قرار دهید ، پس از این مدت بستنی را داخل فریزر بگذارید و پس از 1-2 ساعت بستنی را با چنگال خوب مخلوط کنید ( برای جلوگیری از یخ زدن بستنی ) ؛ پس از اولین بار هم زدن باید هر 30 دقیقه یک بار بستنی را از فریزر خارج کنید و با چنگال مخلوط کنید.

پس از 3.5 ساعت بستنی آماده مصرف است ، این بستنی را میتوانید ساده یا بهمراه بیسکوییت ، شکلات آب شده ، میوه و … تزیین و سرو کنید ، این دستور را میتوانید برای تهیه انواع بستنی مورد استفاده قرار دهید با این تفاوت که بجای وانیل و زعفران از اسانس ها و پوره های میوه استفاده کنید. امیدواریم که این آموزش مورد رضایت شما قرار گرفته باشد و توانست باشید بستنی خوشمزه ای نیز تهیه کرده باشید و از آن لذت کافی را برده باشید.