دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۶/۰۹/۱۷
طرز تهیه خاگینه اسفناج خوشمزه در منزل

در یکی دیگر از مطالب آموزشی سایت نازشو برای شما طرز تهیه خاگینه اسفناج خوشمزه در منزل نیز قرار دادیم. خاگینه که بیشتر در استان آذربایجان نیز  تهیه می شود. و بیشتر محبوب مردم این منطقه است. و یک نوع از خاگینه خوشمزه هم خاگینه اسفناج نیز می باشد که بسیار پرطرفدار است. ما در آموزش تلاش کردیم که تهیه خاگینه را نیز جوری آموزش دهیم که بتوانید آن را به راحتی در خانه درست کنید. اما برای اینکه طرز تهیه خاگینه اسفناج را به خوبی فراگیرد نیاز است که ابتدا مطلب را خط به خط بخوانید و دقت کنید که چیزی را جا نگذارید و بعد تصمیم بگیرد که یک بار این خاگینه در خانه تهیه کنید و تا خوب این آموزش را در ذهن شما ملکه شود و یادتان بماند. در آخر هم اگر این دسر خوشمزه را نیز تهیه کردید برای ما نظرات خود و پیشنهاداتی برای بهبود این مطلب و کمک بیشتر به خوانندگان این مطلب نیز در قسمت دیدگاه بنویسید. شما با این کار می توانید هم به ما و کسانی که این مطلب را می خوانند کمک کنید و تجربیات خود را از تهیه آن بنویسید برای ما تا دیگران از آن استفاده کنند در ادامه با مواد لازم برای تهیه خاگینه اسفناج مخصوص و خوشمزه نیز آشنا می نویسیم. بعد از آن طرز تهیه آن می خوانید.

مواد لازم برای تهیه خاگینه اسفناج

 اسفناج خرد شده : 300 گرم
تخم مرغ : 2 عدد
پودر سیر : 2 قاشق چایخوری
سیب زمینی : 2 عدد پوست کنده و برش خورده به قطعات دو و نیم سانتی کوچک
نمک : 1 چهارم فنجان پودر سوخاری
فلفل : 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون : یک قاشق غذا خوری
نمک حاوی ادویه : 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه خاگینه اسفناج خوشمزه در منزل

برای شروع کار ابتدا سیب زمینی ها را در یک قابلمه  قرار می دهیم و با آب سرد نمک دار می پوشانیم. بعد می گذاریم آب را جوش بیاد. اجازه میدهیم 18 دقیقه بجوشد تا سیب زمینی ها خوب نرم شوند. سپس آب را جدا می کنیمو دوباره آن ها را به قابلمه برگردانید. اجازه دهید یک تا دو دقیقه روی شعله ملایم بمانند تا خوب خشک شوند. بعد از این کار باید سیب زمینی ها را با گوشت کوب پوره کنید. تا اینجا توانست حداقل 30 درصد از کل کار تهیه خاگینه اسفناج را انجام دهید در ادامه باید شما یک ظرف انتخاب کرده و در آن فلفل و نمک حاوی ادویه را به همراه پودر سوخاری و پودر سیر را خوب ترکیب کنید. تخم مرغ ها و یک قاشق چای خوری روغن را اضافه کنید. میکس تخم مرغ و اسفناج ها را به سیب زمینی اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

خوب در مرحله آخر تهیه هم باید شما مواد را با دو قاشق غذا خوری روغن زیتون در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت میلایم رو به بالا گرم کنید. خاگینه ها را با قاشق چوبی صاف کنید و میانشان فاصله بگذارید تا بهم نچسبند. هنگام پخت، گاهی خاگینه ها را برگردانید تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی درآیند و ترد شوند. برای خاگینه های بعدی نیز همین کار را تکرار کنید و بین سرخ کردن ها روغن اضافه کنید. خاگینه ها را پس از پخت، روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغنشان گرفته شود و همانطور گرم سرو کنید. امیدواریم که این آموزش آشپزی مورد پسند شما قرار گرفته باشد از همراهی شما نیز سپاس گزار هستیم.