دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۵/۰۴
طرز تهیه خوراک میگو خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه خوراک میگو خوشمزه و مجلسی

برای شما در یکی دیگر از مطالب آشپزی سایت تفریحی و سرگرمی نازشو طرز تهیه خوراک میگو یکی از خوشمزه ترین و سالم ترین غذا ها نیز است ما در اینجا روش تهیه کامل یک خوراک میگو فوق العال خوش طعم و مزه را به شما می دهیم. اگر تا حال این غذا را در منزل تهیه نکردید نگران نباشید ما برای شما بصورت کامل سعی کردیم روش های تهیه آن را توضیح دهیم که چه افراد حرفه ای و چه افرادی که تابحال درست نکردن این غذای خوش مزه را بتوانند به راحتی و با مطالعه این مطلب این غذا در منزل برای مهمان ها یا خانواده تهیه کنند و لذتت ببرند اگر سوال یا نکته ای دارید که می توانند به ما برای کامل کردن این پست کمک کند حتما در قسمت دیدگاه سایت نازشو برای ما بنویسید ما از همه نظرات و انتقادات شما تلاش می کنیم برای بهتر شدن محتوا های سایت را استفاده کنیم.

مواد لازم برای تهیه خوراک میگو :

ـ 350 گرم میگوی پاک‌شده
ـ سه‌چهارم قاشق چای‌خوری زنجبیل کوبیده
ـ سه قاشق غذاخوری سویاسس کم‌نمک
ـ سه قاشق غذاخوری شربت پنکیک(در صورت تمایل)
-1/5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
ـ سه قاشق غذاخوری کمپوت آناناس خردشده همراه آب کمپوت
ـ دو قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
ـ دو قاشق غذاخوری سرکه برنج
ـ یک قاشق چای‌خوری سیر خردشده
ـ چهار فنجان بروکلی

 

طرز تهیه خوراک میگو خوشمزه و مجلسی

در 5 مرحله ما سعی می کنییم روش تهیه این غذا خوشمزه را به شما آموش دهیم همراه ما باشید تا بتوانید این غذا را تهیه کنید.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  اسموتی طالبی خوشمزه با موز را در منزل درست کنید

1- نشاسته را همراه یک لیوان آب سرد، داخل قابلمه بریزید و آن‌قدر هم بزنید تا نشاسته، حل شود. سپس، همه مواد اولیه را به‌جز میگو و سالاد کلم، به این مخلوط اضافه کنید.
2- قابلمه را روی حرارت ملایم گاز بگذارید و مدت 10 دقیقه حرارت دهید تا سس، کمی غلیظ شود. سپس، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
3-کمی روغن، کف تابه، افشانه و آن را با حرارت متوسط، گرم کنید. سالاد کلم را کف تابه بریزید و پنج تا 10 دقیقه تفت دهید تا سبزی‌ها، نرم شوند.
4- در این مرحله، میگوها را اضافه کنید و مدت سه دقیقه بپزید تا رنگ میگوها، کمی تیره شود.
5- سس را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا میگوها و سبزیجات، به سس، آغشته شوند.

قبل از سرو برای مهمان ها یا خانواده تان حتما 6 تا 10 دقیقه صبر کنید و بعد آن را برای مهمان ها سرو کنید.