دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۶/۰۲/۰۲
طرز تهیه خورش کنگر به همراه نکات پخت

طرز تهیه خورش کنگر

در این مطلب از سایت نازشو تصمیم گرفتیم برای شما طرز تهیه خورش کنگر را قرار دهیم. خورشت کنگر که در استان های فارس و اصفهان بسیار علاقه مند دارد و یک خورش متفاوت و خوشمزه است. اگر تا بحال آن را درست نکردید و فقط از خوشمزه بودنش شنید امروز همراه ما باشید تا آموزش درست کردن این خورش خوشمزه را به شما بدهیم. امیدوار هستیم که این آموزش مورد توجه شما قرار بگیرید و این غذا را در خانه تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانواده نهایت لذت را ببرید.

 

مواد لازم برای تهیه خورش کنگر

زعفران: یک قاشق مربا خوری
گوشت ماهیچه گوسفندی : 600 گرم
کنگر : 2000 گرم
پیاز داغ :  سه قاشق سوپخوری
روغن: سه قاشق سوپخوری
آب لیمو : نصف فنجان
فلفل و نمک هم به اندازه کافی

طرز تهیه خورش کنگر

در ابتدا کار شما باید گوشت را بصورت تکه به تکه خرد کنید و بعد آن بشوید و آن را به همرا پیاز سرخ کرده 5 لیوان آب میگذاریم تا خوب بپزد. سپس شما باید ساقه های کنگر به خوبی تمیز کنید و تیغ ها را آن بگیرید. و بعدش آن را باید خوب بشوید. و بعد آن را به همراه با چهار قاشق روغن کمی سرخ کرده و داخل گوشت اضافه می کنیم (میریزیم) تا کنگر نیز خوب پخته شود. خب به این نکته توجه داشته باشید که  گوشت کنگر ولی زیاد له نشود.

فلفل و نمک و آبلیمو و زعفران سائیده را در خورشت میریزیم و بعد منتظر می مانیم تا کم کم جا بی افتد.
خوب به نکات پخت توجه فرمایید. برای نیم کیلو گوشت 2 کیلو کنگر لازم است. کنگر را بعد از اینکه و تیغ گرفتن و تمیز کردید و  خوب شستید باید کمی سرخ کرد و داخل گوشت اضافه کنید.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه شیرینی عید 97

طرز تهیه خورشت کنگر شما می توانید خورش کنگر را با جعفری و نعنا آماده کرده در اینصورت یک کیلو کنگر کافی است و ترشی آن غوره  یا آب لیمو است. خورش کنگر را با قیمه و لیمو عمانی نیز درست میکنن به این صورت که بعد از اینکه قیمه و لپه کمی پخت کنگر را کمی سرخ می کنیم و سپس به آن اضافه می کنیم و مقداری رب گوجه به آن اضافه می نماییم.

امیدوار هستم که آموزش طرز تهیه خورش کنگر مورد توجه شما قرار گرفته باشد و توانسته باشید این خورش خوشمزه را در خانه تهیه کرده باشید. از اینکه تا انتهای مطلب همراه ما بودید نهایت تشکر را داریم.