دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۶/۱۱/۲۶
طرز تهیه رنگینک با طعمی متفاوت

شاید خیلی از اوقات دنبال این باشید که یک میان وعده خوشمزه برای خود درست کنید و ما در مطلب برای شما طرز تهیه رنگینک با طعمی متفاوت برای میان وعده نیز قرار دادیم. امروز قرار است شما در این مطلب رنگینک باطعم شکلات نیز درست کنید که بسیاری نیز عاشق آن خواهند برای تهیه این میان وعده شما نیاز به مواد زیادی ندارید و بیشتر مواد نیز در منزل دارید فقط کافی است بلند شوید و تصمیم بگیرید این مواد را باهم ترکیب کنید و بجای اینکه از میان وعده های که هیچ خاصیت ندارند استفاده کنید از رنگینک خوشمزه را نیز تهیه کنید و هم از خوردن آن لذت ببرید و هم از فواید زیاد این نوع میان وعده نیز استفاده کنید و ما توصیه می کنیم اگر مشکلی با مواد اولینه این غذا ندارید حتما آن را در خانه تهیه کنید و برای خانواده خود نیز این میان وعده خوشمزه را نیز تهیه کنید ما نحوه تهیه آن را بطور کامل به شما آموزش می دهیم. همراه سایت نازشو باشید تا یک آموزش آشپزی دیگر را در این سایت نیز یاد بگیرد و به هنر آشپزی خود نیز بیافزاید و از این بعد یک غذا دیگر هم جزوه غذا های که بلد هستید نیز اضافه کنید.

مواد لازم برای تهیه رنگینک با طعمی متفاوت

پودر قند ۱ و ۲/۳ پیمانه
پودر زنجبیل ۱ قاشق مربا خوری
کره ۱ و ۱/۳ پیمانه
پودر هل ۱ قاشق مربا خوری
آرد گندم ۳.۵ پیمانه
مواد میانی برای تهیه رنگینک :
گردو خرد شده ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ قاشق سوپ خوری
پودر دارچین ۱ قاشق سوپ خوری
خرما ۳۵۰ گرم
مواد لازم برای تزیین
پودر قند ۱/۲ پیمانه
شکلات سفید ۱۵۰ گرم
پودر پسته ۱/۲ پیمانه

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  رولت مرغ خوشمزه به همراه سیزیجات

طرز تهیه رنگینک با طعمی متفاوت

طرز تهیه رنگینک با طعمی متفاوت 1. آرد را در تابه‌ای ریخته، روی حرارت ملایم هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود و به اصطلاح آرد بو داده شود. وقتی که رنگ آن شروع به تغییر کرد، کره را اضافه کرده و باز خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود؛ سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
2. پودرقند، پودر هل و پودر زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کرده و الک کنید. بعد آنها را با آرد و کره مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا همه جای آرد و کره شیرین و مزه‌دار شود.
3. خرما ها را شسته و هسته‌هایشان را بیرون آورید و چرخ کنید یا در دستگاه غذاساز بریزید تا به شکل یک پوره یکدست درآید گردوی خرد شده، دارچین و روغن مایع را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
4. آرد بو داده را به دو قسمت تقسیم کنید. بعد یک کاغذ روغنی روی سطح کارتان پهن کنید و یک قسمت آرد و کره را با وردنه روی کاغذ باز کنید. قطر مناسب برای این لایه نیم سانتی‌متر است. حالا مخلوط خرمای چرخ کرده را روی آن پهن کنید و با پشت دست یا قاشق فشرده کنید. لایه سوم هم آرد بو داده و کره است. حال با پشت قاشق لایه ها را فشار دهید تا سطح صافی به دست آید و هر سه لایه خوب به هم بچسبند.
5. پودر قند را روی مواد الک کنید تا روی آرد را بپوشاند.شکلات سفید را به روش بن ماری آب کنید و روی سطح مواد بریزید تا یکدست شود و روی مواد زیرین را بپوشاند. بعد با پودر قند و پودر پسته تزئین کنید. با چاقوی تیزی شیرینی‌تان را به شکل دلخواه برش زده و در ظرف مورد نظرتان بچینید.