دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۶/۰۸/۱۶
طرز تهیه رولت اسفناج فوق العاده خوشمزه

رولت اسفناج یکی از غذا های خوشمزه است که در برخی از مواقع به عنوان یک پیش غذای خوشمزه نیز سرو می شود. تهیه رولت اسفناج اصلا سخت نیست و همه شما می توانید آن را در منزل تهیه کنید و فقط کافی است یک بار مطلب طرز تهیه رولت اسفناج فوق العاده خوشمزه را نیز بخوانید. ما در این مطلب به شما خواهیم آموخت که چگونه یک رولت اسفناج فوق العاده خوشمزه را نیز در منزل تهیه کنید. این طرز تهیه که ما در سایت نازشو برای رولت اسفناج نیز قرار دادیم شاید با رولت های استفانجی که قبلا تهیه کرده اید کمی متفاوت باشد و تفاوت آن بیشتر در مواد اولیه است که این رولت را نیز خوشمزه تر می کند. که در ادامه اول با مواد اولیه تهیه رولت اسفناج و در محل بعدی نیز طرز تهیه رولت اسفناج را نیز در این پست خواهید آموخت برای اینکه آموزش را کامل فراگیرد توصیه می کنم یک حتما مطلب خوانده و یکبار همراه خواندن مطلب این غذا را نیز تهیه کنید تا درست کردن رولت اسفناج را نیز کامل فرار گیرد. در ادامه همراه ما باشید تا این آموزش آشپزی را بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه رولت اسفناج

اسفناج : 310 گرم
ماست سفت : 60 گرم
پنیر سفید یا خامه ای : 200 گرم
کالباس : 180 گرم
آرد ذرت : 2 قاشق غذا خوری
جوز هندی : 1/4 یک عدد
سفیده تخم مرغ :  4 عدد
نمک : به مقدار لازم
سیر رنده شده : 2 سر
شوید خرد شده : 2 ساقه

طرز تهیه رولت اسفناج

 برای شروع کار تهیه رولت اسفناج شما باید ابتدا اسفناج رو خوب بشوید و آبکش کنید و یک قابلمه انتخاب کنید و در آن گذاشته و اجازه دهید 5 دقیقه بپزد و نرم شود. بعد دوباره آب آن کامل باید بگیرد. در همین بین فر را روی دمای 180 درجه نیز گرم کنید تا مراحل بعدی کار انجام دهید. شوید ، جوز هندی ، سیر ، نمک را به اسفناج ها نیز اضافه می کنیم. و خوب باهم دیگر ترکیب نیز می کنیم. بعد سفید های تخم مرغ را کمی زده و به اسفناج نیز اضافه می کنیم. سپس نوب به آرد ذرت می رسد دو قاشق غذا خوری از آرد ذرت را هم به مواد خود نیز اضافه می کنیم. و بعد مخلوط بدست آماد را در فری که گذاشته بودیم گرم شود داخل سینی آن پهن می کنیم و حدود 9 می گذاریم تا بپزد. سپس از فر خارج می کنیم کمی که سرد شد آن را لوله اش می کنیم تا به شکل مورد نظر ما در بیاید بعد می گذاریم کامل سرد شود. مرحله دوم تهیه رولت اسفناج باید پنیر و ماست را مخلوط کنید و روی سطح اسفناج پخته نیز پهن کنید. بعد کالباس ها را تکه تکه کرده و روی سطح پنیر و ماست میریزیم سپس باید رولت رو سفت پیچید و داخل یک فویل ببندید و 15 تا 21 دقیقه فریز می کنیم.  موقع سرو هم  با یک کارد تیزبه ضخامت 2 و نیم سانت برش می زنیم. و بعد آن ها برای خانواده یا دوستان نیز سرو می کنید. امیدواریم که از آموزش آشپزی لذت برده باشید نظرات خود را برای ما در قسمت دیدگاه بنویسید.