دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
طرز تهیه سمنو برای عید نوروز 97

خوب شما دوستان گرامی حتما در این چند روز کامل با مطالب ما درباره عید نوروز نیز آشنا شده اید و تقریبا بیشتر بخش های ما نیز شامل مطالبی درباره عید نوروز نیز می باشد. اما در این مطلب نیز طرز تهیه سمنو برای عید نوروز 97 را نیز قرار دادیم. تا بخش نوروزی سایت را در بخش آشپزی هم شروع به کار کنیم و این فرصت باقی مانده را سعی کنیم مطالبی مربوط به عید باستانی نیز قرار دهیم تا شما بازدید کنندگان سایت نازشو از مطالب ما بیشتر نیز استفاده کنید این بار نیز تهیه سمنو یکی از کار های مورد علاقه خیلی ها نیز می باشد ولی خیلی ها سمنو را دوست دارند اما روش پخت آن را نمی دانند یا خیال می کنند کار خیلی سختی می تواند باشد و شاید آن ها نیز از پس این کار برنیایند اما اصلا اینطور نیست در ادامه نیز این را به شما ثابت می کنیم برای شروع کار شما نیاز زیادی به مواد خاصی ندارید فقط در ادامه نیز شما باید گندم و آرد نان سنگک را نیز تهیه کنید تا بتوانید شروع به پخت سمنو خوشمزه کنید و انشاالله برای عیدنوروز 97 نیز خودتان سمنو بپزید و لذت ببرید در ادامه همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه سمنو

یک کیلو گندم
3 کیلو آرد نان سنگک

طرز تهیه سمنو برای عید نوروز 97

برای شروع کار طرز تهیه سمنو برای عید نوروز 97 یا هر زمان دیگری فرق ندارد چون این مطلب به مناسبت نزدیک شدن به عید نورزو قرار دادیم با این عنوان نیز آن را منتشر کردیم برای این کار شما گندم را تمیز کرده و بشویید. مدت سه روز آن را در آب خیس کنید و طی این مدت چند بار آب آن را عوض کنید تا نوک گندم جوانه بزند. سپس آن را در دستمالی تمیز و خیس بریزید تا ریشه درآورد. بعد از درآوردن ریشه آن را در چند عدد سینی پهن کرده و پارچه ای خیس روی آن بیندازید تا گندم ساقه نقره ای بزند. بعد گندم نقره ای شده را با آکا آسیاب کنید. مقداری آب روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس از صافی رد کنید به طوری که شیره از پوسته گندم درآید. چون شیرینی سمنو از همین شیره سفید رنگ می باشد.
نکته بسیار مهم که باید به آن کامل توجه داشته باشید این است که گندم خوب نرم شده و شیره ی آن گرفته شود. آرد را در قابلمه ی مناسبی ریخته و شیره ی گندم را کم کم به آن اضافه کنید تا آرد در شیره حل شده و به صورت مایع رقیقی درآید. ظرف را روی شعله ی اجاق قرار دهید و آن را مرتب هم بزنید تا مایع جوش آمده، کم کم غلیظ شود. مایع سمنو را باید مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و مثل حلوا شود. وقتی آب سمنو کشیده شد، آن را کمی تفت دهید و در این مرحله مقداری آب سرد به سمنو اضافه کنید تا کمی رقیق تر و خوش رنگ تر شود. سمنو را در ظرف گردی ریخته و مدت نیم ساعت در فر یا روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد. در صورت تمایل می توانید مقداری خلال پسته و بادام به سمنو اضافه کنید. هرگز در سمنو شکر نریزید، زیرا شیره ی گندم به اندازه ی کافی شیرین می باشد. امیدواریم که توانسته باشیم خوب این مطلب را به شما آموزش داده باشیم. نظرات خود را درباره این مطلب برای ما در قسمت دیدگاه نیز بنویسید.