دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۶/۰۹/۰۳
طرز تهیه سوپ جو خوشمزه

در یکی دیگر از مطالب آشپزی سایت نازشو می خواهیم شما ار با طرز تهیه سوپ جو نیز آشنا کنیم تا شما بتوانید این سوپ خوشمزه را به راحتی در منزل خود تهیه کنید. سوپ جو همیشه یکی سوپ های پر استفاده در خانواده های ایرانی بوده و خیلی ها نیز از این سوپ برای شام ، پیش غذا نیز استفاده می کند و اما خیلی ها این سوپ را خیلی خوشمزه تر درست می کند. اما دلیل آن به چه چیزی های بستگی دارد و این موارد همه در این پست به شما خواهیم آموخت مواد اولیه خوب می تواند مهم ترین نقش را در تهیه سوپ جو شما نیز ایفا کند و در تهیه آن سعی کنید بهترین مواد را انتخاب کنید تا سوپ جو شما خوشمزه تر شود اما دومین بخش مهم در طرز تهیه سوپ جو این نحوه ای تهیه آن نیز می باشد که آن را در همین پست نیز می توانید بخوانید و در آخر هم نیز باید توجه داشته باشید که با خواندن تنها یکبار از این مطلب نیز نمی توانید خوب این آموزش را فراگیرد پس سعی کنید دو بار حداقل مطلب را خوانده و بعد شروع به تهیه آن کرده البته اگر اولین بار است که سوپ جو تهیه می کنید.

مواد لازم برای تهیه سوپ جو با قارچ

قارچ : خرد شده 2 لیوان
جو : 1/2 لیوان
سیر : 2 حبه
هویج : 3 عدد
خامه : 5 قاشق غذاخوری
شیر : 1 لیوان
جعفری خرد شده : 1/2 لیوان
سینه مرغ : 1 عدد
کره : 2 قاشق غذاخوری

نکاتی که قبل از تهیه می تواند به شما کمک کند.

میتوانید قبل از اضافه کردن شیر و قارچ مواد را درون میکسر یا مخلوط کن ریخته و بزنید تا تمام مواد باهم مخلوط شده و یکدست شوند ؛ بجای جو کامل میتوانید از 1 لیوان جو پرک استفاده کنید. و نکته دومی که می تواند به شما نیز کمک کند این است که بسته به غلظتی که برای سوپ میخواهید ، ابی که برای مرغ استفاده میکنید میتواند کمتر یا بیشتر باشد ؛ شیر باید داغ باشد تا سوپ شما نبرد ، استفاده از خامه سلیقه ای میباشد. حال با دانستن این نکات میرویم سرغ تهیه سوپ جو این نکات را باید بعد طرزتهیه سوپ جو نیز مطالعه می کردید و اما برخی قبل از اینکه انتهای مطلب را بخوانند شروع به تهیه می کنند. به همین خاطر قبل از تهیه این نکات را خدمت شما عرض کردم.

طرز تهیه سوپ جو خوشمزه

خوب برای شروع کار تهیه سوپ جو خوشمزه یک قابلمه مناسب انتخاب کرده درون قابلمه ای 4 لیوان آب میریزیم بعد جو ، سینه مرغ ، نمک و فلفل میزیزیم و روی حرارت قرار دهید تا در مدت زمان 2 نیم ساعت ارام ارام باهم بپزند و جو لعاب بیندازد. در اواسط پخت مرغ هویج رنده شده ، سیر و جعفری خرد شده را اضافه می کنیم. بعد از گذشت این مدت زمان سینه مرغ را خوب ریش ریش می کنیم و دوباره درون قابلمه برگردانید. سپس کره ، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید 20 دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد حواستان باشد که جو ته نگیرد. سوپ جو  را با خامه مخلوط کنید و در ظرف بریزید و سپس برای تزیین سوپ جو از  جعفری خرد شده نیز استفاده کنید.