دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۲/۲۹
طرز تهیه سوپ مرغ خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه سوپ مرغ خوشمزه و مخصوص

در ماه مبارک رمضان تغذیه درست بسیار اهمیت دارد که روزه دار ها نیز بتوانند در طول روز بی هیچ مشکلی فعالیت های خود را داشته باشند برای همین افطاری و شام بسیار نقش کلیدی در این مسئله دارد. اما بسیاری نیز در انتخاب غذا دچار مشکل می شوند غذا های آبکی مثل سوپ نیز بسیار می تواند با کمک به هضم غذا و سبک بودن بسیار برای روزه داران خوب باشد و در این بین سوپ مرغ که دیگر جای خود را دارد و ما در این مطلب طرز تهیه سوپ مرغ را قرار دادیم که بسیار مناسب با این ایام است و سبزیحات زیادی در این سوپ قرار دارد که در این ایام تمامی پزشکان توصیه می کنند که حتما سبزیجات را در برنامه غذایی خود قرار دهید و این سوپ منبع بسیار عالی از این لحاظ است امیدواریم این سوپ را تهیه کنید و از میل کردن آن در کنار خانواده لذت ببرید و در ماه رمضان بدون هیچ مشکلی بتوانید تمامی روزه های خود را نگه دارید و دعا برای هم دیگر را فراموش نکنید.

مواد لازم برای سوپ مرغ خوشمزه و مخصوص :

آب لیمو : یک قاشق غذا خوری
مرغ : نصف سینه
جو پوست کنده : ۰.۵ کیلو گرم
هویج : ۰.۵ کیلوگرم
جو پرک : یک پیمانه
قارچ : ۰.۵ کیلو گرم
جعفری و گشنیز : یک پیمانه
پیاز : ۲ عدد بزرگ
آبغوره : به میزان لازم
رب : یک قاشق غذا خوری
نمک، فلفل و ادویه : به میزان لازم

طرز تهیه سوپ مرغ خوشمزه و مخصوص

دیگر همه شما با طرز تهیه سوپ مرغ نیز  که جو پوست کنده و جو پرک شده را پاک کنید و بشویید(در صورتی که چندین ساعت آن را خیس کرده باشید). در ادامه یک پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با نصف سینه ی مرغ،کمی نمک و ادویه کاری و زردچوبه بگذارید آب پز شود. پس از آب پز شدن، مرغ را ریش ریش کنید و کنار بگذارید. خوب تااینجا عالی پیش رفتید دو پیاز بزرگ را نگینی ریز خرد کنید و با کمی نمک سرخ کنید تا طلایی شود. قارچ را نگینی ریز خرد کنید و با یک قاشق آبلیمو روی حرارت بگذارید. قارچ ابتدا آب می اندازد و زمانی که آب آن خشک شد از روی حرارت بردارید. هویج را رنده کنید نوعی رنده که خلال خلال نازک شود. در مرحله بعدی اگر سبزی تازه استفاده کنید بهتر است جعفری و گشنیز را بشویید و ریز خرد کنید. در غیر این صورت می توانید از سبزی خشک شده استفاده کنید.

خوب از این مرحله کمی بیشتر دقت کنید که در خوشمزه تر شدن سوپ مرغ شما بسیار موثر است در ادامه پیاز داغ، جوی خیس شده با همان آبی که خیس کرده اید، مرغ ریش ریش شده، قارچ آب پز، هویج رنده شده، سبزی خرد شده را با مقداری آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا تمامی مواد سوپ جو جا بیفتد. جا افتادن سوپ جو به گونه ای است که مواد و آب از هم جدا نیفتد بلکه یکدست باشد و لعاب بدهد. و در آخر هم رب، نمک، فلفل و آبغوره سوپ جو را بریزید و مزه کنید تا طعم دلخواهی که در نظر دارید بدست آید امیدواریم توانست باشید بی هیچ مشکلی این سوپ خوشمزه را تهیه کرده باشید.