دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۶/۱۱/۲۹
طرز تهیه شکلات خانگی خوشمزه

طرز تهیه شکلات خانگی خوشمزه

خوب از مطالب مورد علاقه در دسته آشپزی همیشه طرز تهیه شکلات خانگی خوشمزه است. تهیه شکلات خانگی در عین حال که خیلی ها فرض می کنند کار بسیار سختی است و درست کردند مثل آماده آن کمی غیر ممکن است باید خدمتتون بگم خیر اصلا اینطور نیست و ما در این آموزش نیز به شما کامل این موضوع را نیز ثابت می کنیم که درست کردن شکلات خانگی کار سختی نیست و حتی می شود بهتر از شکلات های که بصورت آماده خریداری می شوند. ما در این پست بطور کامل برخی از موضوعات را نیز توضیح دادیم تا شما بدون هیچگونه مشکلی و سردرگمی نیز این شکلات خانگی را نیز تهیه کنید. اگر با روش بن ماری نیز آشنا نیست همین اول کار روی ما برای شما این روش را توضیح داده تا اگر تا بحال از روش استفاده نکرده اید برای شما مشکل پیش نیاید و از اول کامل با تمامی کلمات بیان شده در این مطلب نیز آشنا باشید. خوب برویم سراغ آموزش تهیه شکلات خانگی خوشمزه همراه سایت نازشو باشید تا در انتهای این مطلب روش تهیه شکلات خانگی را نیز به خوبی یاد بگیرید و بتوانید بعد از خواندن این مطلب به راحتی آن را در منزل تهیه کرده و از سرو کردن آن نیز لذت ببرید.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  خوشمزه تر کردن غذا های گیاهی

 روش بن ماری : بن ماری یعنی حرارت غیر مستقیم با بخار آب پس بنابراین برای اجرای این روش باید از یک ظرف آب استفاده کنید . برای روش بن ماری به یک قابلمه یا کاسه ای که بتوان آن را روی حرارت قرار داد نیاز دارید و همین طور ظرف دیگری که جنس نشکن داشته باشد و در دهانه قابلمه قرار گیرد . بهتر است ظرف دوم دهانه قابلمه را کاملا بپوشاند تا کار با آن راحت تر باشد. به این روش آب کردن شکلات روش بن ماری می گویند به همین سادگی است.

مواد لازم برای تهیه شکلات خانگی خوشمزه عبارت اند از :

کره کاکائو : 4/1 فنجان ذوب شده به روش بن‌‌‌‏ماری ( در بالا همین قسمت توضیح داده شده است)
شهد نارگیل یا شربت افرا : دو قاشق غذاخوری
پودر کاکائوخام : 4/1 فنجان
پودر ماکا :1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو خام : 1 قاشق غذاخوری

اما بخش مهم کار یعنی طرز تهیه شکلات خانگی :

برای شروع کار نیز شما باید کره کاکائو را به شیوه بن ماری ذوب کنید که روش آن را در ابتدای مطلب بطور کامل نیز توضیح دادیم برای کسانی که تا بحال از روش بن مار نیز استفاده نکرده بودند. بعد از اینکه با روش بن ماری کره کاکائو را به خوبی ذوب کردی باید بروید و یک کاسه متوسط شیشه‌‌‌ ‏ای نیز انتخاب کرده و بقیه مواد را ریخته و کره ذوب شده کاکائو را به آن اضافه کرده و تند هم بزنید. بعد از انجام این کار نیز مخلوط بدست آماده را درون قالب های کوچک با کاغذ پوستی بریزید و بعد نیز نیاز دیگر به سلیقه شما بستگی دارد که از چه مواد طعم‌‌‌ ‏دهنده استفاده کنید. با شکلات می توانند مثل توت فرنگی یا بیسکویت نیز به شکلات خود نیز اضافه کرده و این دیگر بستگی به سلیقه و ابتکار شما نیز دارد.  در عکس که مشاهده می کنید از بادام زمینی نیز استفاده شده است. خوب حال که مواد خود را آماده کرده اید حدود 18 دقیقه آن را در فریزر بگذارید و بعد نیز آماده سرو کردن است امیدواریم این آموزش را کامل فراگرفته باشید.