دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۹/۱۴
طرز تهیه شیرینی نارگیلی مخصوص و خوشمزه

طرز تهیه شیرینی نارگیلی مخصوص و خوشمزه

برای شما در این پست از سایت نازشو نیز طرز تهیه شیرینی نارگیلی یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین شیرینی های بین ایرانیان است اما برای اینکه این شیرینی را بتوانیم در خانه تهیه کنیم کمی مطالعه نیاز است و شما می توانید با خواندن این مطلب از وب سایت ما درست کردن شیرینی نارگیلی خانگی را به خوبی یاد بگیرد و در خانه بتوانید آن را به راحتی تهیه کنید. ما در بخش اول شما را با مواد اولیه که نیاز دارید تا یک شیرینی نارگیلی را تهیه کنید آشنا می شوید و در بخش دوم کار هم نیز شما را با طرز تهیه شیرینی نارگیلی آشنا می کنیم این مطلب کمتر از 5 دقیقه وقت شما نمی گیرد و خواندن آن تا انتها می توانید دستور پخت یکی از شیرینی ها بسیار خوشمزه ایرانی را بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی مخصوص و خوشمزه

پودر پسته برای تزیین به دلخواه

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه ته چین اسفناج مجلسی با گوشت

پودر قند : ۱۵۰ گرم

پودر نارگیل : ۱۲۰ گرم

آرد گندم : یک قاشق غذاخوری

وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی نارگیلی مخصوص و خوشمزه

در گام نخست کار شما باید ابتدا با سفیده تخم مرغ ها شروع کنید و آن ها را که جدا نموده ایم با همزن برقی آنقدر می زنیم تا پف کند و یکدست شود. فقط توجه داشته باشید که در حین جدا نمودن زرده و سفیده، تحت هیچ شرایطی حتی کمی زرده نیز با سفیده مخلوط نگردد. در صورت مخلوط شدن به نتیجه مطلوبی دست نمی یابید. بعد پودر شکر را کم کم اضافه نموده و هم می زنیم تا کشدار شود، بعد آرد گندم را اضافه نموده و مجددا هم می زنیم تا یکدست شود.

در گام بعدی کار شما باید وانیل و پودر نارگیل را اضافه نموده و به صورتی دستی هم می زنیم تا مواد اولیه شیرینی نارگیلی ما آماده شود. در صورتی که قیف مخصوص را در دسترس ندارید، دو عدد پلاستیک فریزر را داخل هم قرار داده  و مواد شیرینی را درون آن ریخته و نوکش را با قیچی برش بزنید و از ان به عنوان قیف استفاده کنید. البته می توانید با روشی ساده تر و مشابه با شیرینی کشمشی که قبلا مطرح نمودیم، مواد شیرینی را با قاشق و به صورت یکدست بریزید.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  شیرینی ترکیه ای خوشمزه و درجه یک

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس کمی هم با روغن چرب نموده و مایه شیرینی را با فاصله روی آن بریزید. سینی را در طبقه بالای فر که از نیم ساعت قبل با درجه حرارت متوسط حدود ۱۶۰ تا ۱۸۰ گرم نموده اید قرار دهید، و بعد از حدود ده یا دوازده دقیقه که بوی شیرینی ها درآمد و رنگ آنها نیز طلایی شد اجازه دهید شیرینی ها ۵ دقیقه دیگر ه مبا حرارت کم در فر بماند سپس خارج نموده و بعد از سرد شدن از کاغذ جدا نمایید.

خوب کار تهیه این شیرینی هم به پایان رسید مهم ترین هدف ما از تهیه چنین مطالبی کسب رضایت بیشتر شما مخاطبان وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می باشد که امیدواریم توانست باشیم به این هدف رسیده باشیم.