دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۶/۰۶/۱۲
طرز تهیه فیله مرغ سوخاری لذیذ خانگی

از سری آموزش های آشپزی سایت نازشو این بار رسیدیم به طرز تهیه فیله مرغ سوخاری لذیذ خانگی تهیه فیله مرغ بصورت سوخاری بسیار خوشمزه می شود و بخاطر همین است که بسیاری از رستوران ها سعی می کنند طرز تهیه فیله مرغ سوخاری را لو ندهند تا مردم بیشتر به رستوران بروند و این غذا بخورند اما ما در این مطلب به شما درست کردن فیله مرغ سوخاری را آموزش خواهیم داد و شما بعد از خواندن این آموزش به راحتی می توانید یک فیله مرغ سوخاری خوشمزه در منزل تهیه کنید و از خوردن آن نهایت لذت را ببرید. مهم ترین نکته در تهیه فیله مرغ سوخاری مواد مزه دار کردن آن است که اصلی ترین دلیل خوشمزه بودن فیله مرغ سوخاری است. پس مواد لازم برای مزه دار کردن فیله مرغ سوخاری را حتما تهیه کنید.

مواد مورد نیاز مرینت فیله مرغ سوخاری :

آب لیمو ترش : 35 میلی لیتر
سس مایونز : 2 نیم قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل قرمز : به مقدار لازم

مواد مورد نیاز برای فیله مرغ سوخاری :

آرد سفید 170گرم
فیله مرغ : 450 گرم
فلفل قرمز : یک قاشق چای خوری
زنجبیل : یک دوم قاشق چای خوری
پودر آویشن : یک قاشق چای خوری
پودر سیر : یک قاشق چای خوری
روغن مایع : به میزان لازم
پاپریکا : یک قاشق چای خوری
نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری :

اول مواد مزه دار کردن فیله مرغ سوخاری را تهیه می کنیم برای این کار سس مایونز و  آب لیمو ترش را به همراه نمک و فلفل قرمز را داخل یک ظرفی میریزیم و با هم ترکیب می کنیم. سپس باید فیله مرغ را درون ظرف ریخته و یک ساعت در یخچال قرار دهید. تا خوب مواد جذب فیله مرغ شود تا فیله مرغ بهتری داشته باشیم. در مرحله بعدی باید آرد، پودر سیر ، پودر آویشن ، فلفل قرمز ، زنجبیل ، پاپریکا ، نمک  را با هم خوب ترکیب می کنیم و بعد فیله مرغ را از یخچال بیرون آورده و داخل این مواد میزنیم دقت داشته باشید فیله مرغ را داخل توری سیمی قرار داده و درون آن سر به مدت 5 ثانیه فرو ببرید. بعد بیرون آورده و مجدد درون مخلوط آرد و ادویه بغلتانید. بعد تابه مورد نظر را انتخاب می کنیم و می گذاریم داغ شود و با روغن فراوان آن را سرخ می کنیم تا خوب سوخاری شود و بعد می توانید آن را در کنار خانواده یا دوستان میل کنید امیدواریم که این فیله مرغ سوخاری خوشمزه بوده و مورد پسند شما قرار گرفته باشد.