دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۶/۱۱/۱۷
طرز تهیه قارچ شکم پر به همراه اسفناج

در یکی دیگر آموزش های آشپزی سایت نازشو با شما هستیم با طرز تهیه قارچ شکم پر به همراه پنیر و اسفناج یک غذا راحت اما بی نظیر و فوق العاده خوشمزه دوست داران قارچ که هر روز بیشتر و بیشتر نیز می شوند حتما این غذای خوشمزه را نیز یک بار نیز تهیه کنند چون مطمن نیز از خوردن آن لذت خواهند برد. اما تهیه قارچ شکم پر با اسفناج و پنیر نیز کار اصلا سختی نیست و فقط می توانید در عرض چند دقیقه مواد لازم آن را ترکیب کنید اما نکته مهم اندازه مواد استفاده شده و تازگی مواد نیز شرط اصلی است پس دقت کنید حتما از مواد تازه نیز استفاده کنید و اندازه های گفته شده را دقیق در این مطلب رعایت کنید تا قارچ شکم پری که تهیه می کنید بسیار خوشمزه شود و نکته بعدی روش تهیه آن است که آن هم اگر با دقت دستور تهیه قارچ شکم پر را در این مطلب بخوانید بطور حتما روش تهیه آن را هم خواهید آموخت شما را نیز دعوت می کنم به خواندن ادامه این مطلب از سایت تفریحی و سرگرمی نازشو در دسته آشپزی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه قارچ شکم پر به همراه اسفناج و پنیر

اسفناج خرد شده، بدون آب: ۲۸۰ گرم
قارچ درشت و تازه: ۲۰ عدد
نمک و فلفل: به مقدار کافی
سیر له شده: ۲ حبه
کره: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر مازارلا: یک لیوان
پنیر پارمیزان: یک لیوان

طرز تهیه قارچ شکم پر به همراه اسفناج

قبل از اینکه کار طرز تهیه قارچ شکم پر به همراه اسفناج و پنیر را آغاز کنید. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید. در مرحله دوم ساقه ها را از قارچ جدا و آن ها را خرد کنید. سپس در کره آب شده، ساقه های خرد شده و سیر له شده را تفت دهید تا نرم شود، سپس اسفناج را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه تفت دهید. و در آخر نیز نمک و فلفل به اندازه لازم به مواد اضافه و قارچ ها را پر کنید. زیر گاز را خاموش کنید و ۲ نوع پنیر را به مواد اضافه کنید. و در آخر هم فقط قارچ ها را با قسمت پر شده به سمت بالا در ظرف بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه و یا تا این که قارچ و مواد پخته شود در فر قرار دهید. امیدواریم که طرز تهیه این غذا را هم به راحتی فراگرفته باشید و بتوانید در منزل برای خود نیز این غذای خوشمزه و راحت را نیز تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.