دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۲/۰۷
طرز تهیه قرابیه خوشمزه و درجه یک

طرز تهیه قرابیه خوشمزه و درجه یک

در این مطلب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو قرار است به شما آموزش طرز تهیه قرابیه خوشمزه و درجه یک تبریزی بدهیم که یکی از بهترین سوغاتی های تبریز هم این شیرینی بسیار خوشمزه است اما اگر دوست دارید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید می توانید از آموزش ما نیز استفاده کنید که به شما در کوتاه ترین زمان روش تهیه قرابیه را می دهیم. این شیرینی که قیمت بسیار بالایی هم در بازار ها دارد به سادگی در منزل می شود آن را تهیه کرد اما برای این کار شما نیاز دارید که این پست آموزشی سایت نازشو را به خوبی مطالعه کرده و تمام نکات گفته شده را نیز در آن رعایت کنید تا در نهایت بتوانید یک قرابیه بی نظیر درست کنید دوستانی که قبلا این شیرینی را تهیه کرده اند و اگر برای دیار تبریز نیست هستند حتما ما را در بهتر شدن این مطلب یاری کنند و نکات جا افتاده آن را در زیر همین پست برای ما ثبت کنند تا سایر دوستان هم بتوانند استفاده کنند.

مواد لازم برای تهیه قرابیه خوشمزه و درجه یک

سفیده تخم مرغ ۳ عدد
بادام پوست گرفته خام ۱۵۰ گرم
مخلوط پسته، بادام و شکر به میزان لازم
شکر ۲۰۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه قرابیه خوشمزه و درجه یک

برای درست کردن قرابیه شما ابتدا باید بادام را به صورت پودر درآورید و همراه با شکر، سفیده های تخم مرغ و وانیل، دوبار با دنده ی ریز چرخ گوشت چرخ کنید. همچنین اگر خمیر سفت شد، کمی سفیده ی تخم مرغ به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر، سفید شود. بعد آن را داخل قیف پارچه ای با ماسوره ی ساده بریزید.
آن گاه داخل سینی کاغذ روغنی بگذارید، هر بار قدری از خمیر را با فاصله روی آن بریزید و رویشان پسته، بادام و شکر بپاشید. سپس در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد، در طبقه ی وسط، به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه قرار دهید تا قرابیه بپزد و طلائی رنگ شود. پس از سرد شدن، شیرینی را از کاغذ روغنی جدا سازید و در ظرف دردار نگهداری کنید. امیدواریم که توانست باشیم به درستی روش درست کردن این شیرینی خوشمزه را به شما آموزش داده باشیم.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه سالاد میوه مخصوص و خوشمزه