دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۶/۰۸/۱۱
طرز تهیه ماهی شکم پر خوشمزه

با شروع فصل صید ماهی یکی از غذا های که بسیار در خانواده های ایرانی درست کردن آن زیاد می شود ماهی شکم پر است. که ما برای شما در پست از سایت نازشو طرز تهیه ماهی شکم پر خوشمزه و مخصوص را منتشر کردیم که امیدواریم مورد توجه شما نیز قرار بگیرد. ماهی شکم پر از آن دست غذا هایی است که اگر با ماهی تازه درست شود یک مزه دیگری دارد ما می خواهیم در این پست تهیه ماهی شکم پر یکم ویژه تر به شما آموزش می دهیم. پس در تهیه ماهی شکم پر که ما در این مطلب می خواهیم به شما آموزش دهیم باید مواد اولیه یکم بیشتری تهیه کنید. که در بخش اول همین پست به معرفی مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه یک ماهی شکم پر خوشمزه می پردازیم و در قسمت بعدی هم طرز آماده کردن ماهی شکم پر بدون فر را به شما آموزش می دهیم به این نکته مهم هم باید اشاره کنم که بهتر است برای بهتر شدن هرچه بیشتر غذایتان مطلب آموزشی ما را دو بار کامل مطالعه کنید تا در تهیه آن دچار مشکل نشوید اما اگر قبلا این غذا را تهیه کردید و فقط می خواهید ویژه تر درست کنید می توانید با یک بار خواندن به راحتی یک ماهی شکم پر لذیذ تهیه کنید و در کنار دوستان و خانواده از خوردن آن لذت ببرید. توصیه اول قبل معرفی مواد اولیه اینکه ماهی که میخرید حتما تازه باشه.

 

مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر

ماهی :  1 عدد
گشنیز ریز شده : 230 گرم
گردو : 70 گرم
تمر هندی :  به اندازه لازم
آرد: به مقدار لازم
سیر رنده شده : 230 گرم
روغن سرخ کردنی : به مقدار لازم
پیاز رنده شده : یک عدد
فلفل و نمک و زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه ماهی شکم پر خوشمزه

برای شروع کار باید ماهی اول شسته بعد آن را کامل تمیز کنید سپس شکم ماهی را خوب خالی کنید بعد باید کمی نمک به به ماهی زده و اجازه دهیم 20 دقیقه بماند. بعد گذشت بیست دقیقه ماهی را خوب شسته دوباره بعد ماهی را خشک می کنیم. در مرحله بعد شما باید سیر و پیاز رنده شده خود را به همراه ادویه ، فلفل ، گشنیز و زرد چوبه یک تابه میریزیم.( گفتنی است که شوید هم می توانید اضافه کنید چون شوید هم جزوه سبزی ماهی شکم پر به حساب می آید) کمی آن را تفت می دهیم تا مقداری سرخ شود بعد درب ماهیتابه قرار داده 7 دقیقه بعد تمرهندی باید به آن اضافه کرده و چند دقیقه اجازه دهیم تا تمرهندی اثر خود را بگذارد روی مواد که دو دقیقه کافی است بعد ماهیتابه را از روی حرارت بر می داریم. خوب دیگر بیشتر مراحل کار انجام شده است الان باید مواد که در ماهیتابه به عمل آماده را درون شکم ماهی ریخته و خوب آن را پر کرده سپس آن را باید با نخ آشپز خوب بدوزید یا اینکه برای بستن آن از خلال دندان نیز استفاده کنید. بعد مقدار کمی آرد و زردچوبه روی ماهی ریخته تا برشته تر و خوش رنگ تر شود بعد یک ماهیتابه روی حرارت قرار داده وقتی کمی گرم شد روغن را اضافه می کنیم بعد ماهی را داخل آن نیز سرخ می کنیم. بعد ماهی شکم پر شما نیز آماده است. امیدواریم که این نوع طرز تهیه ماهی شکم پر مورد پسند شما قرار بگیرد و نظرات خود را درباره این نوع تهیه ماهی شکم پر هم برای ما بنویسید.