دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۶/۰۵/۰۱
طرز تهیه نان شیرمال خوشمزه و مخصوص

در یکی دیگر از مطالب بخش آشپزی سایت تفریحی و سرگرمی نازشو برای شما دوستان عزیز طرز تهیه نان شیرمال خوشمزه و مخصوص را قرار دادیم. نان شیرمال یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین نان ها است که بسیار به آن علاقه دارند و از همین رو ما امروز برای شما طرز تهیه نان شیرمال در این مطلب منتشر کردیم. نان شیرمال را به روش های مختلفی می شود آماده کرد. ما در این پست برای شما تهیه نان شیرمال را به روش مخصوص را قرار دادیم یعنی با نان شیرمال های ساده ای که خورده اید کمی متفاوت اما خوشمز تر است. و آن بخاطر اضافه کردن برخی مواد خاص است که در ادامه با آن آشنا می شوید. فقط تهیه این شیرمال چند مرحله دارد که باید با دقت مراحل را انجام دهید تا یک نان شیرمال خوشمزه و مخصوص به عمل آید.


مواد لازم برای تهیه نان شیر مال خوشمزه و مخصوص

آرد نان فانتزی : 500 گرم
مایه خمیر : 11 گرم بصورت خشک فوری که از قنادی ها می شود تهیه کرد
تخم مرغ : یک عدد
نمک : به مقدار لازم
پودر قند : 75 گرم
وانیل : نصف قاشق چایخوری
شیر ولرم : 220 میلی لیتر
کره : 80 گرم بصورت ذوب شده
کنجد : به مقدار لازم


مواد لازم برای تهیه مواد میانی شیرمال

گردو : 35 گرم بصورت خرده شده ریز
شکر قهوه ای : 105 گرم
روغن مایع : 2 قاشق سوپخوری
کشمش پلویی : 60 گرم

مواد لازم برای تهیه رومال نان شیرمال

رنگ زرد زعفرانی : دو قطره
تخم مرغ : یک عدد

طرز تهیه مواد میانی شیرمال خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه مواد میانی شیرمال شکر قهوه ای را به همراه کشمش و گردو را با هم ترکیب می کنیم روغن را به این ترکیب اضافه می کنیم و هم میزنیم.


طرز تهیه رومال نان شیرمال

برای تهیه رومال  رنگ زرد زعفرانی را به همراه تخم مرغ را باهم مخلوط می کنیم.

طرز تهیه نان شیرمال خوشمزه و مخصوص

برای شروع کار  مایه خمیر و یک قاشق چایخوری از پودر قند را با هم  مخلوط می کنیم سپس به این مواد شیر ولرم را اضافه می کنیم و بعد کمی هم زده ظرف را با سرپ به مدت  10 دقیقه در دمای محیط قرار دهید. سپس یک ظرف دیگر را انتخاب کنید و تخم مرغ را کمی با همزن دستی هم بزنید. بعد کره ذوب شده را به آن اضافه می کنیم بهتر است کره ذوب شده خنک شده باشد و بعد پودر قند باقی مانده را به آن اضافه می کنیم سپس نوبت به وانیل می رسد آن را هم اضافه می کنیم و بعد  هم میزنیم. برای ادامه کار  آرد و نمک را خوب با هم ترکیب کنید. سه یا چهار قاشق سوپخوری از ترکیب آردی به ترکیب تخم مرغی اضافه کنید و خوب هم بزنید.

بعد مایه خمیر بدست آمده را اضافه می کنیم و  بقیه آرد را کم کم اضافه می کنیم تا جایی که چسبندگی خمیر گرفته شود. سپس خمیر را 8 تا 12 دقیقه ورز دهید. اگر نیاز بود کمی آراد بیشتر استفاده کنید. اما توصیه می شود که این کار انجام ندهید. در مراحله بعدی ظرف بزرگ را انتخاب می کنیم و آن را با روغن مایع چرب نمایید. خمیر را چانه کرده کف ظرف می دهیم. روی خمیر را نیز چرب می نمایم و بعد سلفون روی آن می کشیم و در محیطی نسبتا گرم قرار می دهیم به مدت  1 نیم تا 2 ساعت کافی است. بعد از آن که خمیر ور آمد دست تان را مشت کنید و پف خمیر را بگیرید. خمیر را حدود 45 ثانیه ورز دهید. بعد به چانه های 90گرمی تقسیم کنید. هر چانه را در دست کمی باز کنید.

بعد یک قاشق سوپخوری از مواد میانی نان شیرمال که در مرحله اول تهیه کردید را  در هر چانه قرار می دهیم و چانه را از زیر می بندیم. بعد بر روی سینی فر کاغذ انداخته قرار می دهیم. بعد با کف دست هر چانه را کمی فشار می دهیم تا کمی باز شود و به شکل دایره ماندن در آید. سپس با چاقوی  هشت برش به صورت شعاعی روی خمیر بدهید به گونه ای که شعاع ها همدیگر را قطع نکنند. روی خمیر های آماده را با پارچه می پوشانیم و مجدد 30 دقیقه وقت می دهیم تا حجم آن افزایش یابد. در مرحله آخر روی خمیرهای آماده را رومال نمایید. وسط هر کدام کنجد بپاشید و در فر از پیش گرم شده به دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 25 دقیقه قرار دهید در حدی که روی نان ها کاملا طلایی شود. حال نان شیرمال شما نیز آماده است می توانید از خوردن آن کنار خانواده لذت ببرید. امیدوار هستیم که طرز تهیه نان شیرمال خوشمزه و مخصوص مورد پستند شما قرار گرفته باشد.