دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۴/۰۴
طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی در منزل

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی در منزل

برای شما در یکی دیگر از مطالب سایت نازشو طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی را قرار دادیم که با فراگیری این آموزش به راحتی می توانید در منزل این دسر فوق العاده و خوشمزه را درست کنید دسر های ایتالیایی یکی از پرطرفدار ترین دسر های ایران می باشد که در این بین پاناکوتا هم از این بین جدا نمی باشد و بهترین نوع های پاناکوتا وانیلی ، زعفرانی و شکلاتی هستند که انشاالله در آینده نزدیک نوع های دیگر این دسر فوق العاده بی نظیر را برای شما منتشر خواهیم کرد شما از ویژگی های بسیار خوب این دسر سریع تهیه شدن آن است و حتما بعد از اینکه یک بار این دسر را در منزل تهیه کردید می توانید در زمانی کمتر از 20 دقیقه این دسر را آماده کنید و در مهمانی ها یا برای خانواده خود تهیه کنید و از خوردن آن کنار یکدیگر نهایت لذت را ببرید اگر چناچه نظری درباره این مطلب یا انتقادی داشتید ما همیشه مشتاق به خواندن آن ها هستیم قسمت دیدگاه سایت نازشو برای همین کار تهیه شده تا شما نظرات و انتقاد خود را به ما منتقل کنید تا ما آن ها را نیز اصلاح کنیم. در ادامه همراه ما باشید با طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی .

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا شکلاتی در منزل

۲ قاشق غذاخوری شکر
۵۷ گرم شکلات تلخ یا نیمه تلخ خرد شده
۱ و ۱.۴ قاشق چایخوری ژلاتین ساده
۱.۴ فنجان پنیر ماسکارپونه
۱ و ۱.۴ فنجان خامه غلیظ
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی در منزل

خوب مهم ترین بخش کار همین روش ترکیب و تهیه است که ما سعی کردیم به طور خلاصه و مفید برای شما کامل روش تهیه این دسر را توضیح دهیم در آغاز کار ۱/۴ فنجان خامه را درون یک کاسه کوچک نشکن ریخته و ژلاتین را به آن اضافه کنید. حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا ترکیب نرم شود. سپس شما باید یک کاسه بزرگ را پر از آب داغ کنید و سپس کاسه کوچک را درون آن بگذارید. مخلوط را هم بزنید تا ژلاتین حل شود. در مرحله سوم کار نیز شما یک قابلمه را بر روی حرارت متوسط بگذارید. بقیه خامه را درون آن ریخته و پنیر ماسکارپونه، شکر و نمک را به آن اضافه کنید. صبر کنید مخلوط بجوشد. بعد قابلمه را از روی گاز بردارید. شکلات را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. بعد شما مخلوط ژلاتین را به مخلوط شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید. مخلوط را از صافی گذرانده و درون یک ظرف بریزید. ظروف دسر خود را کمی با روغن چرب کنید. مایه دسر را به طور مساوی درون آن‌ها ریخته و بگذارید در دمای اتاق خنک شوند. روی دسر را کمی بپوشانید و به مدت ۳ ساعت تا یک روز آن‌ها را درون یخچال قرار دهید. این دسر به همین راحتی تهیه شد دیگر نیاز نیست کار خاصی انجام دهید فقط آن را در یخچال قرار دهید سپس برای مهمان های خود سرو کنید. امیدوار که این آموزش مورد استفاده شما قرار گرفته باشد.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه نان شیرمال خوشمزه و مخصوص