دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۶/۰۹/۲۰
طرز تهیه پیراشکی گوشت فوق العاده خوشمزه

در یکی دیگر از مطالب آشپزی سایت نازشو برای شما آموزش طرز تهیه پیراشکی گوشت فوق العاده خوشمزه نیز قرار دادیم که امیدواریم مورد پسند شما نیز قرار بگیرد. ما در این مطلب تلاش کردیم آموزش کامل تهیه پیراشکی گوشت را نیز قرار دهیم. بسیاری از سایت وقتی طرز تهیه پیراشکی گوشت را برای آموزش نیز قرار می دهند کار که انجام می دهند این است که فقط مواد اولیه معرفی می کنند و برخی اوقات اندازه آن را مشخص نمی کنند مثال اندازه ای مواد اولیه که برای تهیه پیراشکی گوشت برای تقریبا هشت نفر کافی است مقدار مواد زیر نیز می باشد که شما بعد تهیه این پیراشکی می توانید آن را بین حداکثر هشت نیز تقسیم کنید و ما سعی می کنیم مرحله به مرحله به ترتیب و ساده نیز توضیح دهیم تا این مطلب آموزش نیز بتواند مفید واقع شود. از شما دوستانی که این غذا را تهیه می کنید می خواهیم که نظرات خود را درباره تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه برای ما بنویسید و همچنین در قسمت دیدگاه برای ما از مشکلات این مطلب هم نیز بنویسید ما همیشه آماده این هستیم که نظرات و پیشنهادات شما را بررسی و در بهتر شدن مطالب سایت نیز آن ها استفاده کنیم تا هر روز به بهتر از روز قبل برای شما مطلب منتشر کنیم.

 

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی گوشت

خمیر مایه: یک قاشق سوپخوری
آب: یک پیمانه
روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری
ماست: یک پیمانه
آرد: به مقدار لازم
نمک: یک قاشق چایخوری

مواد لازم برای میانه پیراشکی گوشت:

فلفل سیاه: به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
نمک: به مقدار لازم
پیاز : یک عدد (ریز خرد شده)

مواد لازم کلیدی :

دانه کنجد: به مقدار لازم
کره (ذوب شده): 100 گرم

طرز تهیه پیراشکی گوشت فوق العاده خوشمزه

برای شروع کار طرز تهیه ی پیراشکی گوشت شما باید آب و خمیر مایه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید تا خمیر مایه ورآید. سپس ماست، روغن زیتون و نمک را اضافه کنید. بعد نیز آرد را به تدریج به مواد اضافه و مخلوط کنید. در ادامه باید مواد را ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. و در مرحله آخر این بخش هم شما باید روی خمیر را با پارچه ای تمیز و مرطوب بپوشانید و حدود 50 دقیقه در محلی گرم قرار دهید تا ورآید.

طرز تهیه مواد میانی پیراشکی گوشت :

برای تهیه مواد میانی پیراشکی گوشت خود باید ابتدا گوش چرخ کرده، پیاز، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید. بعد از این کار نوبت می رسد به این بخش که شکا باید خمیر ورآمده را روی سطح کار آرد پاشیده پهن کنید و با قالب آن را برش دهید. خوب در ادامه روی نیمی از برش های خمیر مخلوط گوشت پخش کنید و بقیه برش های خمیر را روی آنها قرار دهید و فشار دهید و لبه ها را محکم کنید. آن ها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید. تا به اینجا شما بخش عظمی از کار تهیه پیراشکی گوشت را انجام داده اید. نوبت می رسد که کره ذوب شده را روی آنها بریزید و دانه کنجد بپاشید و حدود 20 دقیقه کنار بگذارید. و در آخر هم سپس سینی را به مدت 35 الی 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا پیراشکی ها طلایی برشته شوند. امیدواریم که این غذای خوشمزه مورد پسند و رضایت شما نیز قرار گرفته باشد و از خوردن آن نهایت لذت را برده باشید از همراهی شما تا انتهای این مطلب بی نهایت سپاس گزار هستیم.