دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۷/۱۱
طرز تهیه چکدرمه غذایی محلی و خوشمزه

طرز تهیه چکدرمه غذایی محلی و خوشمزه

برای شما در این مطلب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو مطلبی درباره آموزش طرز تهیه چکدرمه یکی از غذا های معروف سنتی شمال ایران یعنی استان گلستان را برای شما قرار دادیم. این غذای محلی که بسیار هم خوشمزه است بسیار راحت و آسان تهیه می شود و دارای فواید زیادی هم است این غذایی سنتی نیاز به مواد اولیه زیادی هم ندارد. ما در ادامه در بخش نخست شما را با مواد اولیه برای تهیه کردن چکدرمه آشنا می کنیم و مقدار لازم آن را برای شش نفر مشخص شده است که بسته به تعداد خود آن را می توانید کم و یا زیاد کنید در در گام بعدی طرز تهیه این غذا را هم می توانید در این مطلب بخوانید.

مواد لازم برای تهیه چکدرمه مخصوص غذای محلی :

پیاز: یک عدد متوسط

برنج: 700 گرم

روغن: به میزان لازم

گوشت گوسفند: 500 گرم

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  آموزش تزیین حلوا با قاشق جدید و زیبا

رب گوجه‌فرنگی: 2 تا 3 قاشق غذاخوری

آب: حدود یک لیتر (4 پیمانه)

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه پلویی: به میزان لازم

طرز تهیه چکدرمه عذایی محلی و خوشمزه

برای آغاز به کار شما باید ابتدا گوشت را خرد کرده و با پیاز که کمی طلائی شده خوب تفت دهید. به آن ادویه، نمک، فلفل و رب را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. بعد حدود 4 لیوان آب به آن اضافه کرده و بگذارید گوشت خوب بپزد. سپس پس از پخت گوشت، برنج شسته شده خیس خورده را به گوشت اضافه کرده و آب برنج را اندازه کنید. در ادامه بعد از پختن برنج، آن را دم کنید. موقع دم کردن ابتدا زیر شعله را کمی زیاد کنید تا بخار کند، سپس حرارت را کم کرده و دم کنی بگذارید. بعد از دم کشیدن برنج، آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

به همین راحتی توانستید یکی از غذا های محلی و بسیار خوشمزه را در منزل درست کنید.