دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۶/۰۸/۱۵
طرز تهیه کباب برگ برای دو نفر

در ادامه سری آموزش های آشپزی سایت نازشو این بار برای شما طرز تهیه کباب برگ برای دو نفر را نیز قرار دادیم اگر شما دوست دارید می توانید با اضافه کردن مواد کباب برگ این غذای خوشمزه ایرانی را برای افراد بیشتری تهیه کنید اما ما برای دونفر این غذا را تهیه می کنیم. در تهیه کباب برگ خانگی شما نیاز به مواد زیادی ندارید و به راحتی به همراه مواد اولیه که در بیشتر خانه وجود دارد می توانید به همراه گوشت یک کباب برگ خوشمزه نیز تهیه کنید. کباب برگ از کباب های بسیار خوشمزه ایران زمین است اما بیشتر آن را در بیرون میل می کنند چون اعتقاد دارند که در خانه نمی شود یک کباب برگ خوشمزه تهیه کرد ما امروز در این آموزش به شما به راحتی یاد خواهیم داد که چگونه کباب برگ مجلسی در خانه تهیه کنید که همه از خوردن آن لذت ببرند. شما می توانید یک بار در حجم کوچک تر این کباب خوشمزه را تهیه کنید و سپس آن را برای نفراد بیشتر نیز تهیه کنید. در ادامه همراه ما باشید تا با طرز تهیه کباب برگ آشنا شوید.

مواد اولیه برای تهیه کباب برگ برای دو نفر

گوشت : نیم کیلو (راسته یا قلوه گاه گوسفندی)
کره : 60 گرم
روغن زیتون : 5 قاشق غذا خوری
زعفران : به مقدار لازم
پیاز : متوسط 2 عدد
کیوی رنده شده : به دلخواه
نمک و فلفل : به اندازه لازم

طرز تهیه کباب برگ برای دو نفر

برای شروع کار تهیه کباب برگ باید گوشت را خوب بشویید و رگ و چربی ریشه های آن کنار بگذارید و گوشت را خوب خشک کنید.  در مرحله بعد شماب باید گوشت را با گوشتکوب بکوبید تا پهن شود و ضخامت آن به نیم سانت برسد ، اگر گوشت بیش از حد ضخیم است میتوانید از پهنا به دو قسمت برش بزنید سپس هر تکه را بکوبید ، بهترین پهنا برای کباب برگ ۴ انگشت می باشد. بعد از این کار شما دو عدد پیاز را خرد کنید و به همراه روغن زیتون و به همراه با فلفل و زغفران آب شده داخل ظرفی بریزید تکه های گوشت مرحله قبل را به آن نیز اضافه کرده و روی ظرف مورد نظر با سلفون نیز بپوشانید. و به آن 6 تا 10 ساعت وقت دهید تا در یخچال بماند تا گوشت خوب خوشمزه و خوش طعم نیز شود. بعد گذشت زمان دلخواه بین 6 تا 10 ساعت شما باید گوشت ها را سیخ بگشید بطوری که از هم فاصله نداشته باشند همچنین قبل قرار دادن روی حرارت نمک را اضافه کنید. و در آخر هم وقتی کباب آماده شد مخلوطی از کره ذوب شده و زعفران سائیده شده درست کنید و شبیه رنگ زدن به کباب بزنید تا طعم بهترین پیدا کند و بهترین خوشمزه ترین حالت کباب برگ هنگامی است که آن را با برنج خورده شود.