دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۶/۰۸/۱۸
طرز تهیه کلوچه خانگی لاهیجان خوشمزه و بی نظیر

در ادامه مطالب آموزش آشپزی سایت نازشو برای شما اینبار طرز تهیه کلوچه خانگی لاهیجان خوشمزه و بی نظیر را قرار دادیم. تهیه کلوچه خانگی بسیار در میان ایرانی رواج دارد و بیشتر ما دوست داریم به عنوان یک عصرانه خوشمزه یک کلوچه با چای میل کنیم. حال اگر کلوچه لاهیجان باشد که چه بهتر و ما در این مطلب می خواهیم به شما طرز تهیه کلوچه لاهیجان را نیز آموزش دهیم که شما در منزل آن را تهیه نموده از خوردن آن نیز لذت ببرید. تهیه کلوچه خانگی بسیار راحت است و امروز ما این را به شما ثابت خواهیم کرد کافی است این آموزش به خوبی فراگیرد و یک بار آن را نیز در منزل تهیه کرده تا متوجه شوید که تهیه کلوچه خانگی بسیار راحت و همچنین خوشمزه تر از بیرون است چون کلوچه داغ خانگی بسیار بیشتر به آدم میچسبد حتما یک با امتحان کنید صد در صد باردیگر خودتا ترجیح می دهید که کلوچه را درست کنید تا خریداری برای این که کلوچه تان خوشمزه و خوب از آب در بیاید باید خوب نکته های گفته شده در مطلب توجه کنید و چند بار آن را خوب خوانده تا اشتباهی در طرز تهیه کلوچه خانگی نکنید. در ادامه همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه کلوچه خانگی لاهیجان

آرد : 1 و نیم پیمانه
شکر قهوه ای : نصف پیمانه
پودر زنجبیل : 1 قاشق مربا خوری
عسل : نصف پیمانه
جوش شیرین : 1 قاشق مربا خوری
پودر کاکائو : 1 قاشق غذا خوری
نمک : نوک قاشق مربا خوری
روغن مایع : نصف پیمانه
شکر سفید : یک چهارم پیمانه
آب  : ۲ قاشق مربا خوری (ولرم)
تکه های ریز شکلات تلخ و شیرین : نصف پیمانه

طرز تهیه کلوچه خانگی لاهیجان خوشمزه و بی نظیر

برای شروع کار آرد ، پودر زنجبیل ، جوش شیرین ، پودر کاکائو ،  و نمک را در ظرفی ریخته و خوب باهم مخلوط کنید. یک ظرف دیگر را انتخاب کنید و در آن روغن ، شکر قهوه ای ، عسل و آب ولرم را به مدت ۲ دقیقه با هم مخلوط کنید تا خامه ای مانند شود. در این بین فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. مواد خشک و تر را با هم مخلوط کنید. بعد نوبت می رسد به ورز دادن خمیر بدست آماده شما باید حدود 5 دقیقه خوب خمیر را ورز دهید بعد باید تکه های شکلات را به خمیر ورز داده اضافه کنید. اگر خمیر بدست آمده تان خیلی چسبناک است کمی آرد اضافه کنید سپس اجازه دهید که 45 دقیقه یا 1 ساعت به همین حالت بماند. بعد شما باید خمیر را نزدیک به 20 قسمت کنید و به شگل در بیاورید و در شکر بغلتانید و بعد سینی داخل فر را کمی چرب کنید و درون آن نیز بچینید. بعد حدود 8 تا 10 دقیقه وقت میبرد تا کلوچه ها بپزد بعد از اینکه پخت کمی بگذارید خنک شود بعد می توانید آن را میل کنید و کلوچله خانگی که بدست آورید را تست کنید.