دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۶/۱۳
طرز تهیه کنسرو ذرت خوشمزه در خانه

طرز تهیه کنسرو ذرت خوشمزه در خانه

طرز تهیه کنسرو ذرت حتما به ذهن بسیاری از دوست داران این ماده غذایی خوشمزه رسیده است. ذرت یکی از غذا های است که نسل جدید بسیار در غذا دوست دارن از آن استفاده کنند و اما بسیاری کنسرو ذرت را خریداری می کنند که به طب برخی از آن ها اصلا کیفت و مزه خوبی ندارد و اینجاست که افراد فکر تهیه کنسرو ذرت در خانه می شود که بسیار راحت است و شما می توانید با کمک این پست آموزشی سایت نازشو به راحتی آن را در منزل تهیه و استفاده کنید. ما به بصورت خیلی ساده توضیح دادیم که چگونه می توانند این کنسرو ذرت خانگی را درست کرد اگر بازهم مشکلی برخورید می توانید از قسمت دیدگاه اعلام کنید تا در کوتاه ترین زمان ما به شما پاسخ می دهیم. اما حتم تا انتها این پست را بخوانید.

طرز تهیه کنسرو ذرت خوشمزه در خانه

خوب برای استارت کار از بلال هایی که دانه های درشت دارن استفاده می کنیم. به کمک یک چاقوی تیز، مطابق تصویر، بلال رو دان کنید.به این صورت که بلال رو بصورت عمودی داخل ظرف بگیرید و از بالا به پایین از انتهای دانه ها بکشید تا جدا بشن. برای هر پنج تا شش بلال بزرگ، یک قاشق غذا خوری شکر و نصف ق چای خوری نمک اضافه کنید و دانه های ذرت رو با آب و نمک و شکر بپزید تا نرم بشن.خیلی زود نرم میشن، خودتون چک کنید چون جنس بلال ها از هم متفاوته.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه ته چین ماهی فوق العاده خوشمزه

در گام بعدی دانه های پخته شده رو آبکش کنید و از آبش برای کنسرو کردن نگه دارید. از اینجا دوتا کار میتونید انجام بدید.اول اینکه ذرتهای آبکش شده رو بسته بندی و فریز کنید و روش دوم اینکه کنسرو کنید.برای کنسرو کردن، دانه های آبپز شده رو داخل شیشه هایی که در فلزی دارن بریزید و شیشه رو با آبی که بلال رو داخلش پختید پر کنید.

و در گام پایانی کار هم در شیشه رو محکم ببندید و داخل قابلمه بچینید و قابلمه رو تا روی شیشه ها آب کنید و روی شعله بزارید تا با حرارت متوسط بجوش بیاد.بعد از بجوش اومدن، نیم ساعت ملایم بجوشه کافیه.شعله رو خاموش کنید ولی شیشه هارو خارج نکنید تا داخل آب ، سرد بشن.بعد اونها رو در یخچال یا جای خنک نگهدارید.
این روش کنسرو کردن برای تمام سبزیجات و میوه ها قابل اجراست. ذکر این نکته هم در پایان مهم است که در پختن ذرت به نکته توجه کنید شکر ذرت رو نرم و نمک سفت میکنه، پس به ذرت درحال پخت نمک نزنید. این روش برای کنسرو کردن بسیاری از سبزیجات به شما کمک خواهد کرد و اگر این روش را خوب یاد بگیرد کنسرو کردن بقیقه هم برای شما کار سختی نخواهد بود و فقط با یک آموزش ساده می توانید آن ها هم فراگیرد.