دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۶/۱۱/۱۵
طرز تهیه کیک بادام مخصوص

در این مطلب از سایت نازشو در بخش آشپزی برای شما طرز تهیه کیک بادام مخصوص را نیز قرار دادیم. در فصل زمستان همیشه یکی از عصرانه های خوشمزه ، درست کردن کیک است و شاید شما هم به تازگی عادت کردید که فقط از پودر کیک های آماده که بیشتر آن در چند طعم وجود دارد استفاده می کنید اما هیچ وقت این کیک نمی تواند جای کیک های را که خودتان نیز درست می کنید را بگیرد. خوب درست کرن کیک بادام هم کار بسیار سختی نیست فقط نیا به این دارد که مواد لازم خوب نیز تهیه کنید و همچنین نحوه ترکیب مواد و اندازه مواد را به درستی نیز رعایت کنید تا در نهایت بتوانید یک کیک خوشمزه بپزید. اما همه این نکات گفته شده در این مطلب نیز به شما کمک می کند که یک کیک بادام خوشمزه درست کنید و بتوانید از مهمان ها یا خانواده خود پذیرایی کنید. اما یکسری همیشه مشکلاتی در تهیه کیک دارند و یک مورد آن خشک شدن کیک یا نرم شدن و از این دست مشکلات است که در همین مطلب اگر به ریزه نکاتی که ما اشاره می کنیم توجه کنید حتما یک کیک بی مشکل نیز تهیه می کنید. در ادامه نیز همراه ما باشید با آموزش طرز تهیه کیک بادام مخصوص و خوشمزه در سایت نازشو .

 

مواد لازم برای تهیه کیک بادام  مخصوص

وانیل شکری: 2 قاشق چای خوری
روغن آفتابگردان: سه چهارم پیمانه
اسانس بادام: یک دوم قاشق چای خوری
ماست: سه چهارم پیمانه
شکر دانه ریز: یک و یک دوم پیمانه
تخم مرغ: 4 عدد
آرد: یک و یک دوم پیمانه
پودر بادام: سه چهارم پیمانه
نمک: سه چهارم قاشق چای خوری
بیکینگ پودر: 3 قاشق چای خوری

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه سالاد ماکارونی مفید و خوشمزه

مواد لازم جهت گلیز:

پودر شکر: سه چهارم پیمانه
بادام پرک تست شده: یک دوم پیمانه
رنده پوست پرتقال: 1 قاشق چای خوری
پودر ژله نارنجی: 3 قاشق سوپ خوری
وانیل مایع: 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک بادام مخصوص

برای شروع طرز تهیه کیک بادام شما باید کف و دیواره قالب گرد به قطر 22 سانتی متر را چرب کنید. در قدم دوم کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید. بادام پرک را روی سینی فر بریزید به مدت تقریبی 10 تا 15 دقیقه (تا زمانی که بادام ها طلایی رنگ شوند) در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا تست شود و خامی آن گرفته شود. سپس باید درون کاسه همزن، ماست، تخم مرغ ها، وانیل، اسانس، بادام و شکر را مخلوط کنید و هم بزنید. در ادامه آرد و بیکینگ پودر و پودر بادام و نمک را درون کاسه دیگری مخلوط کرده و الک کنید و مواد بیفزایید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.

سپس باید روغن آفتاب گردان را به تدریج و کم کم به مایه کیک اضافه کنید (توجه داشته باشید به تدریج)، مواد را به مدت 3 دقیقه با همزن برقی بزنید تا خوب ترکیب شوند. در ادامه مایه کیک را درون قالب ریخته به مدت تقریبی 35 تا 45 دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزد. بعد از اطمینان از پخت، کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید بر روی پنجره توری خنک شود.

طرز تهیه گلیز :

1. در کاسه ای کوچک رنده پوست پرتقال و ژله حل شده در آب و پودر شکر و وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی در منزل

2. بعد از خارج کردن کیک از قالب و خنک شدن آن، توسط قلمو سطح کیک را آغشته به گلیز کنید.

3. بادام پرک تست شده را روی آن بریزد تا کامل سطح کیک را بپوشاند.

4. سپس مقداری پودر شکر اضافی را روی سطح بادام ها الک کنید.