دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۶/۰۹/۲۵
طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی و خوشمزه

خوب در یکی دیگر از آموزش های انواع کیک سایت نازشو این بار نیز سراغ طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی و خوشمزه نیز رفتیم. کیک بستنی یکی کیک های فوق العاده خوشمزه ای است که بسیار میان جوانان امروزی پرطرفدار نیز می باشد و شاید خوشمزه ترین نوع آن هم شکلاتی باشد. شما برای تهیه کیک بستنی می توانید خلاقیت زیادی به خرج دهید و با کمی تغییر در آن کیک بستنی شکلاتی یا طعم دیگر خوشمزه ای نیز برای خود تهیه کنید. ما در این مطلب نیز سعی کردیم در عین سادگی تمامی مسائلی که می تواند در تهیه کیک بستنی ها به شما نیز کمک کند را در پست برای شما بنویسیم. اما بازهم اگر پرسشی بعد از خواندن کامل مطلب به ذهنتان رسید می توانید از طریق دیدگاه همین مطلب نیز مطرح نمایید و ما در زمان کوتاهی سعی می کنیم به آن پاسخ درست و مناسب دهیم. اما در هر حال تلاش ما این بوده است که شما بعد حداقل دو بار خواندن این پست درباره طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی و خوشمزه دیگر سوالی برای تان به وجود نیاید. و توضیحات خود را در مراحل مختلف تهیه نیز کامل نوشتیم تا همه با هر سطحی بتوانند یک کیک بستنی بی نظیر و شاید خیلی متفاوت برای دوستان یا خانواده نیز تهیه کنند و از خوردن آن بصورت دورهمی لذت کافی را نیز ببرند. لازم است در همین ابتدا زمان تهیه این کیک چیزی 100 دقیقه نیز می باشد.

مواد لازم برای تهیه کیک بستنی شکلاتی و خوشمزه

پودر کیک شکلاتی : 1 عدد
مواد لازم پودر کیک
رنگ خوراکی سبز چند قطره : بسته به سلیقه خود نیز می توانید آن را اضافه کنید یا این کار را نیز انجام ندهید.
بستنی نعنایی : (یا وانیلی) 1/2 لیتر
شکلات سفید : 100 گرم
خامه 1 و 1/2 پیمانه
شکلات تخته‌ ای : 200 گرم
اسانس نعنا : چند قطره که این مورد هم به دلخواه می باشد.

طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی و خوشمزه

خوب شما در این قسمت کامل با روش تهیه کیک بستنی نیز آشنا می شوید. ابتدا فر را از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید. مایه کیک شکلاتی را مطابق دستور موجود روی بسته بندی پودر کیک تهیه کنید. یا از دستور تهیه کیک شکلاتی ساده استفاده کنید. کف یک سینی فر لبه دار را چرب کنید و روی آن کاغذ روغنی بکشید. مایه کیک شکلاتی را روی کاغذ بریزید و سینی را در فر قرار دهید.
خوب شما در طرز تهیه کیک بستنی خوشمزه باید توجه کنید که به دلیل نازک بودن، کیک سریع‌تر از زمان معمول آماده می‌شود. پس آماده بودن آن را بعد از حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه با یک خلال دندان تست کنید. اگر خلال تمیز بیرون آمد یا فقط اندکی از کیک پخته به آن چسبید کیک شما آماده است. بگذارید کیک خنک شود. سپس روی آن را با سلفون بپوشانید و تا زمان تهیه کیک بستنی در فریزر قرار دهید (حداقل نیم ساعت). کیک را روی کاغذ روغنی تمیزی برگردانید و سپس کاغذ پشت کیک را جدا کنید. کیک را از وسط نصف کنید تا دو عدد کیک مستطیلی مانند هم داشته باشید. یکی از کیک‌ها را داخل دیس یا سینی مستطیلی قرار دهید.بستنی را روی آن قرار دهید و پخش کنید تا همه جای کیک را به طور یکنواخت و صاف بپوشاند
در ادامه آموزش طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی و خوشمزه می خوانید. دوباره کیک را ۱۵ دقیقه فریز کنید. سپس لایه دیگر کیک را روی آن قرار دهید. روی لایه دوم کاغذ روغنی بکشید. یک سینی روی آن بگذارید و به آرامی روی آن فشار دهید. با این کار لایه‌های‌های کیک بستنی به هم می‌چسبند. تا زمان تهیه روکش شکلاتی، کیک بستنی را در فریزر قرار دهید شکلات و شکلات سفید را به صورت قطعات کوچک خرد کنید و در دو کاسه جداگانه بگذارید. سپس خامه را روی حرارت داغ کنید. وقتی خامه جوش آمد، یک پیمانه از آن را روی شکلات و ۱/۲ پیمانه باقی‌مانده را روی شکلات سفید بریزید و هم بزنید تا شکلات در خامه حل شود. در صورت تمایل رنگ خوراکی سبز و اسانس نعنا را به شکلات سفید اضافه کنید کیک بستنی را از فریزر خارج کنید و گاناش شکلات را روی آن بریزید. با لیسک گاناش را روی کل کیک پخش و سطح آن را صاف نمایید. گاناش سفید (یا سبز) آماده شده را داخل قیف با ماسوره کوچک ساده بریزید و آن را به صورت خطوط اریب موازی روی کیک بریزید. یک خلال دندان بردارید و با آن خطوطی عمود بر خطوط سبز بکشید. این کار را یکی در میان در جهت مخالف انجام دهید تا روی کیک بستنی طرح زیبایی بیاندازد. سپس دور کیک را با چاقو ببرید و صاف کنید.کیک بستنی با روکش شکلات را داخل فریزر نگهداری کنید و در زمان سرو به صورت مربع یا مستطیل برش بزنید.