دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۶/۱۰/۰۷
طرز تهیه کیک مرغ ویژه

در یکی دیگر از آموزش سایت نازشو برای شما طرز تهیه کیک مرغ ویژه را نیز قرار دادیم کیک مرغ یکی از غذایی خوشمزه نسل جدید محسوب می شود که بسیار علاقه مند دارد و بیشتر در استان آذربایجان نیز تهیه می شود اما امروز در کل کشور نیز این غذای خوشمزه را نیز تهیه کرده و از خوردن آن نیز نهایت لذت را می برند. اما مادر عنوان به همراه طرز تهیه کیک مرغ کلمه ویژه هم به کار بردیم که در پایان مطلب معنی کامل ویژه بودن این کیک مرغ را نیز متوجه خواهید شد. خوب برای داشتن یک کیک مرغ خوشمزه نیز شما باید ابتدا مواد اولیه خوب و تازه نیز داشته باشید تا در انتها بتوانید یک کیک مرغ مجلسی و خوشمزه را نیز تهیه کنید. ما در این مطلب آموزش آشپزی سایت نازشو سعی کرده ایم که تمامی ترفند های که می تواند برای خوشمزه تر شدن این کیک مرغ کمک کند نیز استفاده کرده ایم تا یک مرغ هرچه خوشمزه تر را شما بتوانید در منزل و به راحتی تهیه کنید فقط اگر اولین بار است که می خواهید کیک مرغ را نیز در منزل تهیه کنید بهتر است مطلب را یک بار بصورت کامل خوانده و بعد مواد اولیه لازم گفته شده را تهیه کنید سپس همراه با متن شروع به درست کردن کیک مرغ کنید تا با این کار به راحتی این آموزش را فراگیرید و در فرصت های بعدی بدون کمک این مطلب بتوانید یک غذای خوشمزه را تهیه کرده و حتی از خلاقیت های جدید برای بهتر کردن مزه آن استفاده کنید. و این غذای خوشمزه را به سلیقه خود را نزدیک تر کنید و آن از آنی که هست خوشمزه تر کنید و از مزه آن لذت کافی را ببرید.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه خاگینه اسفناج خوشمزه در منزل

مواد لازم برای تهیه کیک مرغ ویژه

ران و سینه مرغ (چرخ کرده): ۶۰۰ گرم
ارگانوی خشک: ۳/۴ قاشق چای خوری
پودر آویشن: ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
نمک: ۳/۴ قاشق چای خوری
پیاز (ریز خرد شده): ۱ عدد
عسل: ۲ قاشق چای خوری
روغن: به مقدار لازم
سیر (ریز خرد شده): ۲ حبه
تخم مرغ: ۱ عدد
پاپریکا: ۱ قاشق چای خوری
کدو سبز: ۲ عدد
شیت (خرد شده): ۳ قاشق چای خوری (در صورت تمایل)
جوپرک:۱/۲ پیمانه
سس کچاپ تند: ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک مرغ ویژه

برای شروع کار طرز تهیه کیک مرغ خوشمزه و مجلسی شما باید جوپرک را از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورد. کدوها را به خوبی شسته و درشت رنده کنید و کنار بگذارید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز و سیر را حدود ۳ دقیقه در روغن تفت دهید. کدوی رنده شده را خوب فشار داده و آب اضافی آن را بگیرید و سپس به مواد اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه تفت دهید. شیت خرد شده، جوپرک خیس خورده، تخم مرغ، پاپریکا، ارگانوی خشک، پودر آویشن، فلفل سیاه و نمک را به مرغ چرخ شده اضافه کرده و به خوبی مواد را ورز دهید. سپس شما در ادامه تهیه این غذای خوشمزه نیز باشید یک ظرف فر به ابعاد ۱۸×۲۰ سانتیمتر را با روغن کاملا چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس مخلوط مرغ را در ظرف بریزید. سس کچاپ و عسل را با هم مخلوط کرده و روی مواد بمالید. ظرف را حدود یک ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید. کیک را از فر خارج کرده و پس از حدود ۳۰ دقیقه خنک شدن، آن را برش دهید. امیدواریم که طرز تهیه این کیک مرغ خوشمزه مورد پسند شما نیز قرار گرفته باشد ما همیشه منتظر نظرات شما در زمینه مطالب آموزشی وب سایت نازشو هستیم.