دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
طرز تهیه کیک نوتلا مخصوص

طرز تهیه کیک نوتلا مخصوص

برای شما در این مطلب  وب سایت نازشو طرز تهیه کیک نوتلا مخصوص را قرار دادیم شما با تهیه این کیک خوشمزه می توانید از اعضای خانواده خود را سوپرایز کنید. حالا ما چرا از واژه مخصوص در تهیه این کیک نوتلا استفاده کردیم بخاطر این است که ما می خواهیم طرز تهیه کیک نوتلا پنبه ای که یکی از خوشمزه ترین نوع های کیک نوتلا است را به شما آموزش دهیم که بسیار مورد علاقه جوان ها می باشد این کیک خوشمزه یکم ریز کاری زیاد دارد اما ارزش اینکه یک بار آن را درست کنید را دارد و مطمن در دفعات بعدی علاقه بیشتر به تهیه این کیک خوشمزه پیدا می کنید. ما تلاش کردیم تمامی نکات لازم را بطور کامل برای شما قرار دهیم که تا شما در هنگام تهیه به هیچ مشکلی برنخورید و بتوانید آن را به راحتی تهیه کنید و از خوردن این کیک نهایت لذت را ببرید و اعضای خانواده و یا مهمان های خود را خوش حال کنید. در ادامه همراه سایت تفریحی و سرگرمی نازشو باشید. ما در این آموزش کیک پزی این کیک را برای پنج نفر تهیه کردیم که شما می توانید مواد لازم را تغییر دهید تا به تعداد افرادی که می خواهید برای آن تهیه کنید کم یا زیاد کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک نوتلا مخصوص

بیکینگ پودر ۱ و نیم قاشق چایخوری
تخم مرغ تخم مرغ ۳ عد
روغن مایع (گیاهی) ۱ پیمانه سر خالی
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
شیر شیر ۱ پیمانه
نوتلا ۳ قاشق سوپخوری
آرد ۲ پیمانه
پودر کاکائو ۳ قاشق سوپخوری
شکر (دانه ریز) ۱ پیمانه-سرخالی
مواد لازم برای تزیین کیک نوتلا نیاز دارید به شرح زیر است :
روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری
نوتلا ۳ قاشق سوپخوری

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه براونی خوشمزه گردویی

طرز تهیه کیک نوتلا مخصوص

خوب برای استارت کار شما باید در گام نخست زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا نموده ۱/۲ پیمانه از شکر را به سفیده و ۱/۲ پیمانه را به زرده اضافه می کنیم. در ادامه هم سفیده تخم مرغ و شکر را با دور تند همزن می زنیم. سفیده ها باید کاملا فرم گرفته و جای پره های همزن روی آن باقی بماند. و اگر ظرف را برعکس کنیم ، سفیده ها از داخل ظرف نریزد. خوب این روش هم قبل استفاده کردید و نیاز به توضیح بیشتر نیست در ادامه طرز تهیه کیک نوتلا زرده و شکر به همراه وانیل می زنیم تا ذرات شکر بخوبی حل شده و مخلوط کرمی رنگ شود. بعد روغن مایع و شیر را به ترتیب و با فاصله اضافه می کنیم. و هرکدام را به اندازه ای با همزن میزنیم که به خورد مواد بروند.

خوب تا اینجا بخش کوچکی از کار را انجام دادی در ادامه هم باید مواد خشک ( آرد+ بیکینگ پودر+ پودر کاکائو ) را سه بار الک نموده و با الک کم کم به مواد اضافه می کنیم. و با دور کند همزن کمی میزنیم. خیلی کند فقط جهت مخلوط شدن. می توانید با لیسک نیز این کار را انجام دهید. بعد ۳ قاشق غذا خوری نوتلا را اضافه می کنیم. کمی هم میزنیم. سفیده تخم مرغ را اضافه نموده و با لیسک آرام و دروانی هم می زنیم تا صاف و یکدست شود.

در آخر هم باید قالب مورد نظر را چرب نموده و آردپاشی میکنیم. مواد را در قالب می ریزیم اما تا انتهای قالب پر نمی کنیم. قالب مواد کیک نوتلای را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه قرار می دهیم. تست اینکه چطوری کیک پخته است را که هم می دانید با کمک خلال دندان این کار را انجام می دهیم سپس پس از خنک شدن اولیه از قالب خارج نموده ، اجازه می دیم که کاملا خنک شود .
آخر که بخش اصلی کار هم می باشد که توصیه می کنم حتما انجام دهید ۳ قاشق سوپخوری نوتلا را با یک قاشق روغن مایع بن ماری می کنیم تا رقیق شود و روی کیک نوتلای پنبه ای را تزیین می کنید تا بقیه جذب این کیک بسیار زیبا و خوشمزه شوند.