دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۶/۰۹/۱۲
طرز تهیه کیک هویج خوشمزه و مخصوص

فصل پاییز همیشه بهترین فصل برای تهیه کیک هویج است و ما در این مطلب سایت نازشو برای شما طرز تهیه کیک هویج خوشمزه و مخصوص را قرار دادیم و این کیک هویجی که در این مطلب شما تهیه آن را فراخواهید گرفت کمی متفاوت تر از بقیه کیک هویجی های است که شاید تا کنون خورده اید اما این تفاوت را حتما می توانید در مواد اولیه آن متوجه شوید ما سعی کردیم این آموزش آشپزی را به زبان ساده توضیح دهیم تا کسانی که تا بحال این کیک را تهیه نکرده اند بتوانند بدون مشکل آن را در منزل تهیه کنند و از خوردن کیک هویج لذت کافی را ببرند. تلاش کنید که قدم با قدم با پیش بروید تا این آموزش را کامل یادبگیرد. و برای این کار فقط لازم است مطلب را بادقت بخوانید. اگر نظر یا مشکلی درباره طرزتهیه کیک هویج داشتید از طریق دیدگاه با ما در میان بگذارید تا ما در اولین فرصت به سوالات ، نظرات ، مشکلات شما نیز پاسخ دهیم. شما دعودت می کنم در ادامه همراه ما باشید.

 مواد لازم برای تهیه کیک هویج

دارچین: 2 قاشق چایخوری
هویج : 3 پیمانه رنده شده
گردوی خرد شده: 1/2 پیمانه
کشمش: 1/2 پیمانه
جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری
شکر: 3/4 پیمانه
روغن مایع: 1/2 پیمانه
وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
آرد: 1 و 1/2 پیمانه
نمک: به مقدار لازم
شکر قهوه‌ای: 1/2 پیمانه
تخم‌مرغ: 2 عدد

طرز تهیه کیک هویج خوشمزه و مخصوص

خوب به مرحله اصلی کار رسیدیم یعنی طرز تهیه کیک هویج و کشمش که شما در این بخش باید بیشتر دقت را داشته باشید. اول یک کاسه را انتخاب کنید بعد هویج رنده شده را با شکر قهوه‌ ای را در آن نیز باهم مخلوط کنید. بعد این ترکیب را 45 دقیقه یک گوشه قرار دهید. خوب بعد گذشت 45 دقیقه کشمش را هم به این ترکیب اضافه می کنیم. بعد یک ظرف دیگرا را انتخاب کرده  و در آن دارچین ، نمک ، جوش شیرین و آرد را باهم مخلوط می کنیم و سه بار الک می کنیم تا مخلط سبک شود. بعد در یک ظرف دیگر تخم مرغ ها را شکسته خوب آن را زده جایی که خوب کف کند. سپس شکر را به مخلوط تخم‌ مرغ اضافه می کنیم و آن‌ قدر هم بزنید تا مخلوطی سفید رنگ و کشدار به دست آوریم. در مرحله بعدی روغن مایع و وانیل را نیز به ترکیب تخم‌مرغ اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم. مخلوط آرد را قاشق قاشق به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مخلوط یک‌ دستی بدست آوریم. و در مرحله پایانی کار خود در تهیه کیک هویج مخلوط هویج رنده شده را به ترکیب خود اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. سپس آن را در قالب مناسب ریخته بعد آن در فری که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گردا نیز پخته بعد از حدود 45 تا 50 دقیقه کیک شما نیز آماده می باشد. و می توانید آن را سرو کنید و از خوردن آن لذت کافی را ببرید درباره تهیه این کیک نظر شما چیست آیا این کیک خوشمزه شده است یا خیر نظرات خود را برای ما بنویسید.