دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۸/۲۹
غذای چینی خوشمزه در منزل تهیه کنید.

غذای چینی خوشمزه در منزل تهیه کنید.

در چند دهه اخیر علاقه مندان به غذای چینی بسیار زیاد شده است و شما در بیشتر استان ها شاید یک رستوران چینی پیدا کنید اما برخی هم دوست دارند غذا های خوشمزه چینی را در خانه درست کنند و ما در این مطلب وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو برای این دست از افراد یک دستور غذای فوق العاده و آسان قرار دادیم که می توانند به کمک آن تسو یک غذای معروف چینی تند و شیرین را آماده کنند در منزل و میل کردن آن نهایت لذت را ببرند. ما تلاش کردیم دستور اصلی این غذا را برای شما قرار دهیم و شما می توانید بر طبق میل خود برخی از آن ها را اگر تجربه دارید تغییر دهید. البته توصیه می کنیم بار اول این دستور طبق دستور العمل زیر و مواد اولیه که در ادامه معرفی می شود انجام دهید

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  خوراک بادمجان و گوجه خوشمزه و تازه

مواد لازم برای غذای چینی خوشمزه در منزل

آرد ¾ پیمانه
پودر فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
شیر ¾ پیمانه
گل کلم بزرگ نصف عدد
پودر نان سوخاری ۱ پیمانه
نمک دریا ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای سس تسو :

زنجبیل ریز ریز شده ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی یا گوجه له شده ۱ و ½ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سیر ریز ریز شده ۳ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای ۱/۳ پیمانه
آرد ۱ قاشق غذاخوری
سس سویا ۱/۳ پیمانه
عصاره سبزیجات ½ پیمانه
سرکه ۱/۳ پیمانه

طرز تهیه غذای چینی خوشمزه

فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در ادامه کار شما می توانید گل کلم را در اندازه کوچک خرد کنید. و داخل ظرف بزرگی آرد، شیر، فلفل و نمک را با هم ترکیب کنید.
گل کلم را داخل مخلوط بریزید و هم بزنید تا مواد همه جای کلم را بپوشاند. سپس گل کلم ها را داخل مخلوط بریزید در گام بعدی کار هم شما باید گل کلم ها را داخل پودر سوخاری یا پودر نان بغلتانید.گل کلم ها را داخل پودر سوخاری یا پودر نان بغلتانید و در ادامه گل کلم ها را روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا ترد شود. و در این مرحله تنها کاری که مانده است فقط کافی است گل کلم ها را روی کاغذ روغنی بچینید و داخل فر قرار دهید تا کاملا ترد شود.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه کباب ترکی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه سس تسو :

برای شروع کار تهیه سس این غذای خوشمزه شما باید ابتدا ظرف را روی شعله با حرارت کم قرار دهید. روغن را داغ کنید. سیر و زنجبیل را به مدت ۳ الی ۵ دقیقه تفت بدهید. سپس رب گوجه فرنگی و شکر قهوه ای را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر تفت بدهید. در ادامه کار آرد را با ۱ قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کنید. به جای آب می توانید از شیر استفاده کنید. سس سویا، سرکه و عصاره سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید. در ادامه ۷ الی ۱۰ دقیقه مواد سس را بجوشانید. سس غلیظ شده آماده خوردن است. گل کلم ها را داخل سس بغلتانید و با برنج یا سالاد سرو کنید. امیدواریم بطور کامل طرز تهیه این غذا به همراه سس آن را آموخته باشید.