دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۹/۰۵
پیش غذای خوشمزه و خاص

پیش غذای خوشمزه و خاص

درست کردن یک غذای سبک و خوشمزه برای پیش غذا یک چالش بزرگ برای بسیاری می باشد که می خواهند در برخی از مهمانی ها از یک پیش غذای خوشمزه استفاده کنند. بسیاری این اشتباه را می کنند که یک پیش غذای خوشمزه و زیاد آماده می کنند که شانس خوردن به اندازه غذای اصلی از مهمان ها می گیرد. ما در اینجا تلاش کردیم طرز تهیه پیش غذای بسیار خوش طعمی را قرار دهیم. اما توجه داشته باشید این پیش غذا ما هم اگر در اندازه های بزرگ و مقدار زیاد برای مهمان سرو شود حتما آن ها را سیر می کند چون برخی مواد پرچرب در آن وجود دارد. اما شما سعی کنید عین ما در سایز های کوچک این پیش غذا را تهیه کرده و در مقدار کم برای مهمان ها سرو کنید در ادامه با روش تهیه این غذا آشنا می شویم که یک غذای معروف مکزیکی می باشد که کلی مواد اولیه و کار ریز برای درست کردن دارد.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه اسکمو تابستونه خوشمزه

مواد لازم برای تهیه پیش غذای خوشمزه

۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک پیمانه پنیر رنده شده
یک عدد پیاز، ریز شده
نصف پیمانه فلفل سبز ریز شده
نصف یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی
نصف قاشق غذاخوری سیر رنده شده
یک قوطی لوبیا قرمز تند
یک قاشق غذاخوری سس تند و آتشین گوجه فرنگی
نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه
نصف پیمانه خامه ترش
۳ تا ۴ عدد تورتیلا یا نان پیتا
۳ تا ۴ عدد پیازچه
دو پیمانه زیتون سیاه نصف شده

مواد لازم برای تهیه پیش غذای خوشمزه

استارت کار ما با درست کردن سس میانی می خورد که برای این کار شما کافی است پیاز را داخل روغن در تابه تفت دهید، سیر و سپس گوشت را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. نمک، فلفل و ادویه دلخواه خود را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. در آخر، کنسرو گوجه فرنگی، لوبیا، سس تند و فلفل سبز را اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیاید. سپس در تابه را بگذارید و ۳۰ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا آب مواد کشیده و غلیظ شود. در ادامه کار تهیه با کمک یک قالب یا یک پیاله بزرگ، نان های پیتا را به صورت گرد برش دهید.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  غذای گیاهی خوشمزه و بین المللی

در گام بعدی کار شما کف قالب مافین را با کمی روغن یا کره چرب کنید و نان ها را داخل آنها قرار دهید. خوب آنها را به پایین فشار دهید تا شکل قالب بگیرند. فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید. کنسرو فلفل چیلی را آبکش کنید تا آب اضافه آنها گرفته شود و با قاشق داخل نان های پیتا بگذارید. مواد را با قاشق فشار دهید تا در ته قالب بمانند.
در گام پایانی هم شما باید روی آن ها را با پنیر رنده شده، کمی زیتون خرد شده و پیازچه خرد شده پر کنید. بعد قالب را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان ها کاملا برشته و پنیر آب شود. بعد نان ها را روی برگ های کاهو و کمی خامه ترش بر روی آنها سرو کنید. امیدواریم از درست کردن این پیش غذای خوشمزه لذت برده باشید.