طرز تهیه دیگچه

طرز تهیه دیگچه مجلسی و خوشمزه

حتما شما اسم دیگچه را بار ها شنید و شاید بدانید یکی از غذا های معروف مشهد است. دیگچه که از دو ماده غذایی برنج و شیر درست می شود بسیار در استان خراسان رضوی محوب می باشد این غذا که الانه در بسیار از استان های کشور تهیه می شود به راحتی در منزل درست می شود اما دستور تهیه آن به روش مشهدی بسیار خوشمزه خواهد و ما امروز برای شما آموزشی قرار دادیم که بتوانید دیگچه مشهدی ها را بسیار خوشمزه درست کنید دیگچه که بسیار شبیه شیر برنج است فقط کمی سفت تر است که در ادامه بیشتر با جزییات تهیه آن آشنا می شویم. اگر شما علاقه دارید که آماده کردن دیگچه را یاد بگیرد در ادامه این پست سایت تفریحی و سرگرمی نازشو همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه دیگچه مجلسی و خوشمزه

شیر: 2 لیتر
هل ساییده: 10 گرم
شکر: 250 گرم
گلاب: یک چهارم پیمانه
برنج نیم دانه: 250 گرم
پودر پسته ( برای تزیین ): به مقدار لازم

طرز تهیه دیگچه مجلسی و خوشمزه

برای شروع تهیه این دیگچه شما باید حتما یک ساعت نیم تا سه ساعت برنج را در آب قرار دهید. سپس آب آن را خالی کرده در ظرف مورد نظر بریزید، مقداری شیر به آن اضافه کرده ، بگذارید روی حرارت ملایم پخته شود و مدام هم بزنید دقت کنید برای هم زدن نیاز نیست که از ته ظرف هم بزنید بهتر از روی خوب هم بزنید و در این حین کم کم شیر را به آن اضافه نمایید. مقداری شیر را نگه دارید تا بعد از اضافه کردن شکر و هل بریزید. وقتی برنج خوب پخته شد، شکر و هل را اضافه نمایید و بقیه شیر را هم اضافه کنید بگذارید به خوبی شکر، به خورد برنج برود کمی دیگچه را تست کنید اگر دید شیرین آن کم است می توانید کمی دیگر شکر را به آن اضافه کنید و در آخر زمانیکه مواد به شکل خمیری سفت در آمد، گلاب را اضافه کرده و مقداری هم بزنید، سپس دیگچه را دم کرده، حرارت را کم کنید تا یک ساعت دم بکشد. بعد از این مدت دیگچه را در ظرف دلخواه خود بریزید و روی آن را با پودر پسته تزیین نمایید. امیدواریم که طرز تهیه دیگچه مجلسی و خوشمزه مشهدی را یاد گرفته باشید امیدواریم از خوردن این غذا هم لذت کافی را برده باشید.