آبگوشت به آموزش مرحله به مرحله
در این پست از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم شما را با طرز تهیه آبگوشت به بصورت مرحله به مرحله آشنا کنیم شما می توانید در این پست یک آموزش کامل را درباره تهیه آبگوشت با به و گردو را یاد می گیرید. در ادامه بصورت گام به گام با تهیه یک آبگوشت سنتی از استان مرکزی یاد می گیرید.
مواد لازم برای تهیه آبگوشت
گوشت ماهیچه آبگوشتی : 500 گرم
رب گوجه فرنگی : به مقدار لازم
پیاز کوچک : 1 عدد
لوبیا سفید : 3 پیمانه
به متوسط : 1 عدد
مغز گردوی کوبیده : 5 قاشق غذاخوری
فلفل : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه آبگوشت خانگی و خوشمزه
مرحله 1
ابتدا پیاز را به چهار قسمت تقسیم می کنیم.
مرحله 2
گوشت استخوان دار را همراه با پیاز و حبوبات و مقداری آب ، روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد.
مرحله 3
پس از 2 ساعت ، زردچوبه و فلفل و رب گوجه فرنگی و گردو را اضافه می کنیم.
مرحله 4
در آخر به را با پوست خرد کرده و به آبگوشت اضافه می کنیم.
مرحله 5
نمک را هم در آخر و پس از آن که گوشت نرم شد به مواد اضافه می کنیم.
مرحله 6
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا مواد خوب با هم مخلوط شود و غذا جا بیفتد.حدود 3 الی 4 ساعت زمان می برد.
مرحله 7
پس از آنکه تمامی مواد پخت ، غذا آماده سرو است.