خواص آب پیاز

آشنایی با خواص آب پیاز در طب سنتی

آشنایی با خواص آب پیاز در طب سنتی

برای شما در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم خواص آب پیاز را در طب سنتی از زبان یکی از پژوهشگر ها و محقق های این رشته قرار دهیم که در ادامه می توانید بطور خلاصه با خواص باورنکردنی آب پیاز برای افرادی که مشکل کلیه و قند خون دارند آشنا شوید. این مطلب گردآوری شده از اینترنت است.

افرادی که دیابت یا سنگ کلیه دارند، می‌توانند با مصرف روزانه ۳ فنجان آب پیاز به بهبود بیماری خود کمک کنند.داود حاج محمد خانی، محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره گیاه پیاز گفت: این گیاه دارای طبیعت گرم و خشک است. در منابع طب سنتی توصیه شده افراد در مسافرت، برای تعدیل شرایط بدن و سازگاری آن با محیط جدید ابتدا پیاز آن منطقه را میل کنند. همچنین توصیه شده مصرف پیاز پخته بهتر از پیاز خام است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: پیاز برای پوست، درمان سرماخوردگی، حفظ سلامت چشم ها، برطرف کردن عفونت‌ها بسیار مفید است و می‌توان از آن بهره‌های زیادی برد.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  پوست پیاز و دانستی جالب درباره خواص اش برای سلامت