آشک گوشتی غذای خوشمزه افغانی

آشک گوشتی

آشک گوشتی

آشک گوشتی

آشک گوشتی  از غذاهای کشور افغانستان می باشد که در مراسمات عروسی برای پذیرایی از مهمان ها پخته می شود. پخت این غذای خوشمزه سه مرحله دارد درست کردن خمیر بعد درست کردن مایه آشک  و بعد ترکیب مواد با هم و در نهایت تزیین غذا که برای پزیرایی آماده شود. ما در این مطلب برای شما عزیزانی که دوست دارید غذاهای متنوع از کشورهای دیگر را هم یاد بگیرید یک غذای افغانی خوشمزه به نام آشک را معرفی و طرز تهیه آن را در ادامه مطالب قرار داده ایم.

مواد لازم برای تهیه خمیر آشک گوشتی
آرد ۱ کیلوگرم
نمک ۱ ق مرباخوری
شکر ۱ سرخالی غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن ۲ ق غذاخوری
آب به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه خورش آشک
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
لپه ۱/۲ پیمانه
پیاز ۲ عدد
رب ۳ ق غذا خوری
چوب دارچین ۱ تکه
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سبزی
تره ۱۰ بسته
گشنیز ۲ بسته
روغن ۲ ق غذا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس ماست
ماست پیمانه
سیر ۴ حبه
کشک ۳ ق غذا خوری

طرز تهیه آشک افغانی

اول تره ها را خوب شسته خرد کنید طوری که نه زیاد درشت و نه ریز باشد گشنیز را هم اضافه کرده و به آن نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و روغن به سبزی های اضافه کرده و کنار میگذاریم.

مواد مورد نیاز خمیر را درون یک کاسه ریخته و هم میزنیم و آب را کم کم به مواد اضافه کنید تا یک مایه ی خمیری بدست آید. روی مواد را با پلاستیک بپوشانید تا خشک نشود.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  تزیین ژله برای تولد جدید و خاص

پیاز ها را نگینی خرد کنید و درون ماهی تابه باکمی روغن و زردچوبه تفت دهید. گوشت چرخ کرده را به همراه فلفل سیاه به پیاز داغ اضافه کرده بعد لپه و رب را اضافه کنید و تفت دهید حالا آب به مواد اضافه کنید و بگذارید تا لپه ها بپزد و مواد خورشت خوب جا بیفتد. استفاده از چوب دارچین یا پودر آن برای خوش عطر کردن مواد اضافه شود.

ماست و کشک را مخلوط کرده و به آن نمک و فلفل و سیر پوره را شده را اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر را تکه تکه کرده و و ساف کنید و به اندازه های مساوی برش دهید. حالا مخلوط مواد سبزی را وسط خمیر ریخته و مانند پیراشکی خمیر را روی هم بیاورید طوری که کاملا مواد داخل پوشیده شود. درون خمیر ها را که پر کردید داخل سینی چیده و روی آن کمی آرد بپاشید. یک قابلمه را پر آب کنید و اجازه دهید تا به جوش بیاد سپس خمیر ها آماده شده را به همراه ۱ ق غذا خوری روغن داخل آب در حال جوش ریخته و اجازه دهید خمیر ها داخل آب جوش بمدت ۱۵ دقیقه پخته شوند آنها را بعد از پخت آبکش کنید و درون مخلوط ماست و کشکی که قبلا درست کرده بودید بیندازید به طوری که دور و اطراف خمیر با ماست آغشته شود.

حالا خورشت را روی خمیرها ریخته و با سبزیجات دلخواه روی آن را تزیین کنید.

امیدواریم این غذای مقوی و خوشمزه باب میلتان بوده باشد.

آشک گوشتی

………………………………………………………………………………….

طرز تهیه آش بادمجان

کشک بادمجان 

دامپلینگ

مرغ سوخاری با گوشت چرخ کرده مرغ

فلافل لبنانی

کوفته ترک

نوشته آشک گوشتی غذای خوشمزه افغانی اولین بار در مجله اینترنتی آراس , اخبار , عکس , مدل , فناوری. پدیدار شد.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه سالاد مخصوص و خوشمزه