برای شما بار دیگر طرز تهیه یک آش خوشمزه در سایت نازشو قرار دادیم. در ماه های گذشته حتما شاهد طرز تهیه چندین آش در سایت ما بوده اید این بار آش اسفناج را می خواهیم در این مطلب به شما آموزش دهیم بی شک یکی از بهترین مواقع برای درست کردن آش فصل های سرد سال است که آش بیشتر می چسبد و ما هم تلاش کردیم بهترین نوع های آش که شاید کمتر در خانواده ها تهیه می شود را برای شما قرار دهیم و یکی از این آش های بسیار خوشمزه آش آش اسفناج می باشد که دارای خواص بسیاری هم است. شما می توانید این آش را به راحتی و بدون کمک کسی در خانه تهیه کنید و آن را برای اعضای خانواده یا مهمان های خود سرو کنید تا آن از خوردن این آش لذت ببرند در ادامه همراه ما باشید تا با روش تهیه این آش اشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه آش اسفناج مخصوص و خوشمزه خانگی
اسفناج -۴۰۰ گرم
کشک – به مقدار لازم
برنج خام – نصف پیمانه
گوشت چرخ کرده -۲۰۰ گرم
نمک و فلفل – به مقدار لازم
نعناع- به مقدار لازم
رشته -۷۰ گرم
پیاز- یک عدد
آب -۲ لیتر
پیاز داغ و سیرداغ – به مقدار لازم
طرز تهیه آش اسفناج مخصوص و خوشمزه خانگی
برای آغاز به کار تهیه این آش بسیار خوشمزه شما باید در گام نخست آب را همراه با برنجی که شسته اید داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و صبر کنید تا برنج کاملا پخته و تقریبا له شود و لعاب بیندازد. در گام بعدی کار زمانیکه برنج نرم شد، یک تا ۲ قاشق غذاخوری سیر داغ به آن اضافه کنید.یک عدد پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. حالا گوشت چرخ کرده، پیاز، نمک و فلفل را داخل یک کاسه خوب با هم ورز دهید و گوشت های قلقلی کوچک درست کنید.
در مرحله بعدی کار نیز شما گوشت های قلقلی را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خودشان را بگیرند. اسفناج ها را خرد و به مواد اضافه کنید. بهتر است اسفناج داخل آش را درشت خرد کنید تا ظاهر آش بهتر شود.سپس به مقداری که دوست دارید کشک را هم اضافه و صبر کنید تا آش جا بیفتد.وقتی سبزی پخت، رشته را هم اضافه کنید و خوب آش را هم بزنید تا رشته ها به هم نچسبد. صبر کنید تا رشته ها خوب پخته و ضخیم شوند.در نهایت به آش نعناع داغ اضافه کنید. آش آماده است. حال آن را در ظرف مناسب سرو و با نعناع داغ، پیاز داغ و کشک و سیر تزیین کنید. امیدواریم از دستور العمل تهیه این آش خوشمزه و مخصوص رضایت داشته باشید.