آلبالو پلو خوشمزه شیرازی
در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم به شما طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه شیرازی را آموزش دهیم یکی از غذا های تابستانی بسیار خوشمزه که اگر به شیراز سفرکنید می توانید میل کنید در رستوران ها آلبالو پلو است غذای بسیار خوشمزه که برای مهمانی ها بسیار کاربرد دارد اگر تا به حال این غذا را درست نکردید تابستان بهترین فصل برای آماده کردن این غذا است. دستور تهیه آلبالو پلو اصلا پیچیده نیست برخی آن را با مرغ تهیه می کنند که بستگی به سلیقه شما دارد اما اگر دوست دارید طعم شیرازی این غذا تجربه کنید بهتر است از گوشت استفاده کنید اما این موضوع بستگی به خودتان دارد می توانید مرغ را جایگزین کنید. در ادامه با مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه این غذا آشنا می شوید.
مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو شیرازی
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
آلبالو: ۷۰۰ گرم
زعفران دم کرده: به میزان لازم
پیاز: یک عدد متوسط
خلال پسته و بادام: به میزان لازم
برنج: ۴ لیوان
شکر: ۲۵۰ گرم (اگر آلبالو پلو را شیرین میپسندید مقدار شکر را بیشتر کنید، اگر هم ملس میپسندید ۲۰۰ گرم شکر کافی است)
روغن مایع: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه شیرازی
خوب طبق معمول بیشتر غذا های پلویی شما باید برنج را حدود 4 تا 5 ساعت در آب و نمک بخیسانید. آلبالو های شسته شده را هستهگیری کنید. سپس آلبالوها را در یک قابلمه ریخته و شکر را لابهلای آنها بریزید. قابلمه آلبالو و شکر را روی شعله ملایم گاز بگذارید و بعد از به جوش آمدن اجازه دهید آلبالوها به مدت ۳۰ دقیقه با شکر بجوشند. بعد از این مدت آلبالوها را آبکش کنید و آب آلبالو را در یک شیشه تمیز بریزید.از این آب میتوانید به عنوان شربت آلبالو استفاده کنید. در یک قابلمه آب را جوش بیاورید و برنج را در آن بریزید. در این فاصله گوشت چرخکرده را با یک عدد پیاز متوسط رنده شده و نمک و فلفل سیاه خوب ورز دهید و به صورت گوشت قلقلیهای کوچک به اندازه یک گردو درآورید. گلولههای گوشتی را در روغن داغ سرخ کنید.
در این فاصله برنج را آبکش کنید. در قابلمهای که میخواهید پلو را دم کنید مقداری روغن دم کنید و کف آن را با نان یا حلقههای سیبزمینی بپوشانید. میتوانید روی نان یا سیبزمینی مقداری کنجد بپاشید. حالا به صورت لایه لایه برنج و آلبالو و گوشت قلقلی در قابلمه بریزید، لایه آخر باید برنج باشد. میتوانید در صورت تمایل گوشت را لای برنج دم نکنید و بعد از پایان پخت آلبالو پلو، گوشتهای قلقلی را روی برنج سرو کنید. وقتی که تمام مواد را در قابلمه لایه لایه ریختید پلو را به مدت نیم ساعت دم بگذارید. بعد از دم کشیدن پلو کمی از برنج روی آن را بردارید، با زعفران ترکیب کنید و روی آلبالو پلو برنج زعفرانی بریزید. آلبالوپلو را با خلال پسته و بادام تزیین کنید. به همین راحتی امیدواریم از تهیه این غذای خوشمزه تابستانی لذت برده باشید.