آموزش تهیه کیک دارچینی در منزل
برای شما در این مطلب وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم برای شما آموزش تهیه کیک دارچینی در منزل را قرار دهیم. کیک دارچینی یکی از بهترین نوع های کیک برای فصل پاییز و زمستان است و بسیار برای بچه ها مفید است و روش تهیه آسان تهیه این کیک باعث شده است که افرادی که تا بحال کیک هم درست نکرده اند به راحتی بتوانند آن را تهیه کنند در ادامه دستور کامل درست کردن این کیک خوشمزه را برای شما قرار می دهیم. همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد: ۱لیوان فرانسوی دستهدار
کره: ۷۰ گرم
شیر: یکسوم پیمانه
تخممرغ: ۱ عدد
دارچین: ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
بکینگپودر: ۱ و یکدوم قاشق چایخوری
شکر: ۲/۳ لیوان فرانسوی دستهدار به علاوه ۱ قاشق غذاخوری
آموزش تهیه کیک دارچینی در منزل
مرحله اول
همیشه در پختن کیک و شیرینی، بهتر است از قبل قالب مورد نظرتان را گرم کنید. پس برای درست کردن کیک اسفنجی دارچینی ابتدا قالب خود را کمی چرب کنید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. سپس ۶۰ گرم از کره را با دوسوم پیمانه شکر خوب هم بزنید تا به کرم رنگ شود. برای راحتشدن این کار میتوانید از همزن برقی استفاده کنید. سپس تخممرغ و وانیل را به کیک اضافه کرده و خوب هم بزنید. به جای وانیل از هل هم میتوانید استفاده کنید. در صورت تمایل مقداری گردوی خرد شده و کشمش هم به کیک دارچینی اضافه کنید.
مرحله دوم
آرد، بیکینگپودر و نمک را الک کنید. سپس این مواد الک شده را کم کم به ظرف قبلی اضافه کنید تا آرد خوب به خورد مواد برود. پس از خوب هم زدن، شیر را به این مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
مرحله سوم
مایه درست شده را در قالب از قبل گرم شده پهن کنید و در فر قرار دهید. برای پخت این کیک، حداقل به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه نیاز دارید. پس از پفکردن کیک و طلایی شدن آن، میتوانید کیک را از فر خارج کنید. تا کیک داغ است، ۱۰ گرم کره باقیمانده را روی آن بمالید. سپس دارچین و یک قاشق شکر را با هم مخلوط کنید و روی کیک بپاشید. سپس اجازه دهید کیک کاملا سرد شود تا از قالب راحتتر بیرون بیاید. پس از قراردادن کیکهای برشخورده در یخچال، میتوانید از طعم فوقالعاده و بافت اسفنجی آن لذت ببرید.