آموزش پخت ته چین بادمجان با مرغ

ته چین بادمجان

ته چین بادمجان

ته چین بادمجان

ته چین یکی از غذا های خوشمزه می باشد که می توانید به چند روش آن را بپزید. ما در این مطلب برای شما عزیزان آموزش پخت ته چین بادمجان را به نمایش گذاشته ایم که می توانید با گوشت مرغ و یا بدون گوشت آن را بپزید.

مواد لازم برای تهیه ته چین بادمجان با مرغ

برنج ۳ پیمانه
زرده ی تخم مرغ ۲ عدد
بادمجان ۳ عدد
زرشک به مقدار کافی
پیاز ۱ عدد
زعفران دم کرده به مقدار کافی
ماست پر چرب ۱ لیوان
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
روغن مایع به مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر دارچین به مقدار کافی

ته چین بادمجان

ته چین بادمجان

طرز تهیه ته چین بادمجان

ابتدا یک تکه سینه مرغ را با پیاز و ادویه روی شعله قرار دهید تا بپزد. در این فاصله بادمجان ها را پوست کنده و برش داده و بشویید و درون پارچه ی تمیزی قرار دهید تا کاملا آب آن گرفته شود و آنها را سرخ کنید. برای اینکه غذای شما زیادی چرب نباشد بعد از سرخ کردن بادمجان ها را درون صافی یا پارچه ی تمیزی قرار دهید تا روغت اضافه ی آن گرفته شود. مرغ که پخت آن را ریش ریش کنید. درون یک ماهی تابه پیاز خرد شده را سرخ کنید و زمانی که خوب سرخ شد مرغ ریش ریش شده را به آن اضافه کرده و ادویه ها را می افزاییم و تفت می دهیمو در اخر زرشک را به مواد اضافه کرده و یک تفت کوچولو می دهیم و زیر شعله را خامو می کنیم.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  روش پخت پیتزا مرغ باربیکیو

درون یک قابلمه مناسب برنج به همراه یک قاشق نمک ریخته و روی شعله قرار می دهیم. بعد از گذشت ده دقیقه که برنج نرم شد آن را آبکشی کرده و در این مرحله زرده تخم مرغ را به همراه ماست، زعفران دم کرده و ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس برنج آبکش شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

نصف مخلوط برنج را کف یک قابلمه مناسب که نچسب باشد میریزیم و خوب مواد را ته قابلمه صاف می کنید. حالا مخلوط مرغ را روی برنج ریخته و بادمجان های سرخ شده را روی آن می چینیم و برنج باقی مانده را روی مواد ریخته و خوب فشار دهید تا فضای خالی در بین قابلمه نماند این کار به این دلیل است که هنگام برگرداندن مواد ته چین قالبی داشته باشید. قابلمه را روی شعلهی ملایم قرار داده تا به آرامی برنج دم بکشد و بعد از پخت ته چین می توانید با زرگ و مغزیجات روی آن را تزیین کنید.

شما می توانید بادمجان ها را که سرخ کردید ساتوری کنید و به مخلوط مرغ اضافه کنید و بعد روی برنج بریزید که در هر دو روش هم یک غذای خوب و زیبا خواهید داشت.

ته چین بادمجان

ته چین بادمجان

برای تهیه ته چین بدون گوشت می توانید گوشت آن را حذف کرده و مراحل را طبق پخت اول انجام دهید و در هر دو صورت غذای لذیذ و خوشمزه ای آماده می شود. ته چین یک غذای مجلسی و خاص است که در مهمانی ها سرو می ود و شما می توانید برای پذیرایی ان را بپزید. تنوع پخت این غذا زیاد است و با گوت های مختلف و سبزیجات می توان آن را پخت.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  کامرانی‌فر: قرارداد مهدوی‌کیا «یورویی» و مغایر با قوانین داخلی بود/ رأی گل‌گهر بازبینی نمی‌شود!

………………………………………………………………………………………………..

تزیین ته چین مجلسی

مرغ سوخاری

کوفته ترک

کوکوی عدس

کشک بادمجان

فلافل لبنانی

آش بادمجان

نوشته آموزش پخت ته چین بادمجان با مرغ اولین بار در مجله اینترنتی آراس , اخبار , عکس , مدل , فناوری. پدیدار شد.