آموزش کامل تهیه پیتزا یونانی با طعم فوق العاده 

برای شما در این مطلب از سایت تفریحی و سرگرمی نازشو میخواهیم آموزش کامل تهیه پیتزا یونانی با طعم فوق العاده را برای شما منتشر کنیم. پیتزا یونانی که در دنیا هم بسیار معروف است طرز تهیه ویژه ای دارد و درست کردن آن کمی سخت تر از پیتزا های معمولی است چون خمیر این پیتزا را باید خودتان تهیه کنید. در ادامه ما میخواهیم برای شما تمام ریز نکاتی که نیاز هست را برای تهیه این پیتزا بدانید را در اینجا گردآوری کردیم و برای شما منتشر کردیم اگر دوست داشتید پیتزا را سریع تهیه کنید پیشنهاد نمی کنم که این نوع پیتزا را در خانه تهیه کنید و بهتر است در رستوران طعم آن را تجربه کنید.

مواد لازم برای پیتزا یونانی

مواد اولیه برای تهیه خمیر پیتزا یونانی:

آرد همه منظوره 600 گرم
مخمر خشک فعال 1/2 قاشق چایخوری
آب 1 و 1/4 پیمانه
شکر یا شربت افرا 2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
ماست یونانی 1/2 پیمانه
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

مواد اولیه برای سس پیتزا یونانی

رب گوجه فرنگی 1/4 پیمانه
آب 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1/2 یا 1 قاشق چایخوری
پونه کوهی خشک 2 قاشق چایخوری

مواد اولیه برای تاپینگ پیتزا یونانی

پیاز قرمز کوچک 1 عدد
فلفل دلمه ای سبز 1/2 عدد
پنیر فتا 200 گرم
پنیر موزارلا خرد شده 200 گرم
پونه کوهی خشک 1/2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 یا 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی کوچک 1 عدد
زیتون خرد شده 2 یا 3 قاشق غذاخوری

گفتی است که بسته به ذائقه خود می توانید مرغ یا گوشت را به این پیتزا اضافه کنید.

پیتزا یونانی

طرز تهیه پیتزا یونانی

برای شروع کار تهیه پیتزا یونانی باید خمیر آن را درست کنید برای این کار باید یک کاسه بزرگ بردارید. تمام مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه خمیر پیتزا را در کاسه بریزید و با هم ترکیب کنید. خمیر به دست آمده را ورز دهید تا چسبناک شود. روی ظرف را با کیسه پلاستیکی بپوشانید. اجازه دهید خمیر به مدت 8 تا 12 ساعت استراحت کند. در صورتی که نمی خواهید 8 ساعت صبر کنید، می توانید به جای یک دوم قاشق چایخوری مخمر خشک فعال، از 3 قاشق چایخوری مخمر استفاده کنید.

شکل دهی به خمیر پیتزا یونانی

خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. این دو قسمت را به شکل دو توپ گرد درآورید. یک کاغذ روغنی پهن کنید و روی آن مقداری آرد بپاشید. یک قسمت از خمیر را در مرکز کاغذ روغنی بگذارید. آن را با دست صاف کنید. سپس به کمک انگشتان خود و حرکات دایره ای دست، از مرکز خمیر به سمت لبه ها بکشید تا دایره بزرگی به وجود آید. حالا اجازه دهید خمیر 20 دقیقه استراحت کند. این کار را برای تکه دیگر خمیر هم تکرار کنید. در ادامه کار تهیه باید فر را روشن کرده و در دمای 200 درجه سانتی گراد یا 390 فارنهایت آن را تنظیم کنید. اگر از سنگ پیتزا استفاده می کنید، آن را هم در فر بگذارید تا گرم شود. در غیر این صورت از همان سینی فر استفاده کنید.

پیتزا یونانی

تهیه سس پیتزا یونانی

یک کاسه کوچک بردارید. تمام مواد اولیه لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی را در کاسه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب، پودر سیر و پونه کوهی را خوب با هم میکس کنید. سپس سس را برای استفاده روی دو خمیر پیتزا، به دو قسمت تقسیم کنید. سس را به کمک پشت یک قاشق غذاخوری، روی سطح خمیر پیتزا پخش کنید. در  ادامه کار نوبت به چیدن مواد اولیه روی پیتزا یونانی می رسد. پنیر فتا را خرد و ریز کنید و روی پیتزا بریزید. حالا پونه کوهی، زیتون ها، پنیر موزارلا، فلفل دلمه ای سبز، گوجه فرنگی و پیاز خرد شده را اضافه کنید. می توانید از گوجه گیلاسی خرد شده هم استفاده کنید. حالا کمی روغن زیتون روی پیتزاها بریزید.

 و در انتها هم پیتزا را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید. زمانی که پنیر روی پیتزا ذوب شد و نان پیتزا قهوه ای رنگ شد، می توانید آن را از فر خارج کنید. حالا پیتزای شما آماده سرو است. امیدوارم که از درست کردن این پیتزا لذت کافی را برده باشید.

مطالب مرتبط